Home

VESTI

Najbolji klub na svetu u Beogradu!

No Comments Najave

Najbolji klub na svetu u Beogradu!Space Ibiza, koji postoji već 25godina, simbol najjačeg svetskog provoda, radi "Around the World" turneju šireći energiju i magiju najpopularnijeg party ostrva na svetu – IBIZA
Na mapi se našao i Beograd koji ga dočekuje 15.Juna!

  

Domaćini ovog svetskog događaja,koji će trajati 12sati, su najbolji party brend u Srbiji – Belgrade Banging.  i najbolji klub u Srbiji – Freestyler Belgrade Night Club.
 

Ovi clubbing giganti će u nedelju 15.Juna zajedničkim snagama napraviti nešto što do sada nije viđeno na našim prostorima:

– kompletan muzički događaj koji će prezentovati sve aktuelne elektronske muzičke pravce
– moderni entertainment i svetsku scenografiju
– raznovrstan zabavni program
– originalnu atmosferu sa Ibice

Glavna muzička ličnost, i majstor atmosfere će biti priznati di-džej i rezident najboljeg kluba na svetu – “Danny Marquez” koji poseduje ogromno muzičko iskustvo. Puštao je na Ultra Music Festivalu sa najvećim zvezdama muzičke scene, kao i po većini svetskih klubova.

 

Da bi se "vajb" Ibice dočarao, događaj će trajati 12 sati – od 5 popodne do 5 ujutru ( i duže). Kakve su to čari Ibice ako nema dnevne žurke 😉

 

 

 Najbolji klub na svetu u Beogradu!

Najbolji klub na svetu u Beogradu!

 

Očekuje vas raznovrstan program koji će vas iznova i iznova oduševljavati, takođe i specijalni pokloni i iznenađenja koji dolaze direktno sa party ostrva, kao što su majice, lepeze, stikeri, CD kompilacije, kačketi i slično.

Za domaću muzičku podršku su odabrani jedni od najboljih di-džejeva Srbije koji će doprineti raznolikosti muzičkog programa :

Tom Gepard
Oakich
Erick Kasell
Mirko & Meex
Funkin Blue
Phunkmode

Cena karte za "Space Ibiza on Tour" iznosi 5eura i može se rezervisati/kupiti/naručiti na oficijalni broj Belgrade Banginga : +38160/69-18-487 kao i u prostorijama kluba Freestyler.

Rezervacije će biti podeljene na tri načina :

1) Dnevna rezervacija (17h – 23h)
2) Noćna rezervacija (23h – 05h)
3) Celodnevna rezervacija (17h – 05h)

Sve informacije o tome možete dobiti preko Belgrade Banging-a ili Freestylera.

www.belgradebanging.rs
www.freestyler.rs
www.spaceibiza.com