Home

VESTI

Muzičko zatvaranje Cinema City festivala

No Comments Najave

Muzičko zatvaranje Cinema City festivalaCinema City internacionalni filmski festival biće zatvoren muzičkim nastupima u subotu. Uz podršku Beck’s-a i sjajnog provoda na otvaranju, posetioce očekuje velika žurka i odlični koncerti i povodom zatvaranja.

Uz parolu – svuda gde je jak beat, dobra energija, najbolja muzika – pronaći ćeš Beck’s, muzičko zatvaranje počinje u 22h na Petrovaradinskoj tvrđavi.

 

Za uzbudljivu muzičku atmosferu kojom će se obeležiti završetak osmodnevnog filmskog programa biće zaduženi Svi na pod, trenutno jedinstven projekat u Srbiji koji je okupio vrlo talentovanu grupu oko jedne ideje i namere – stvaranje muzike, muzike bez pravila – ili sa pravilima, kako god da im se dopadne i kuda god da ih odvede.

Na žurki zatvaranja nastupiće i Nežni Dalibor. Ovaj bend je već sa svojim prvim albumom “Sredstva i veštine” iz 2008. postavio nove standarde čineći jedan od od najznačajnijih alternativnih bendova takozvane nove srpske scene.

 

 

Cinema City žurka

Cinema City žurka

 

Atmosferi će doprineti i nosioci soundtracka festivala Cinema City 2009, energični beogradski electro-rock, drum'n'bass bend E-play. Izražena ritam sekcija, electro i drum'n'bass elementi definišu muziku ovog odličnog benda.

Death on the Balcony u udružene snage Marka Karamelija i Pola Hargrivsa, čiji jedinstven muzički stil spaja različite uticaje – Disco, House, Deep Tech i sve što se može naći između. Eklektični duo je tokom godina usavršio svoj zvuk i stekao veliku popularnost i priznanje van okvira svoje domovine. Kao jedan od najperspektivnijih newcomera na UK sceni, Death on the Balcony obećava blistavu karijeru i istraživanje novih, originalnih zvukova.

Posetioci žurke zatvaranja moći će da uživaju i u originalnim nastupima poznatih domaćih DJ-eva Flip, Vlada Janjić, Felony Flats, Dee Face i Marko Milosavljević!

Raspored nastupa:
22:00 – 22:45 Nežni Dalibor,
23:00 – 23:45 Svi na pod,
00:00 – 00:45 E-Play,
00:45 – 01:45 Flip & Felony Flats b2b,
01:45 – 02:30 Vlada Janjić,
02:30 – 04:00 Death on the Balcony,
04:00 – 05:00 Marko Milosavljević,
05:00 – 06:00 Dee Face

Ulaz na žurku je slobodan!

 

 

Više informacija na
www.cinemacity.org