Home

VESTI

Mladen Tomić u Mamolu

No Comments Najave

Mladen Tomić u MamoluSubota, 20.3. u klubu Mamolo u 23h, održaće se žurka u okviru organizacije Funky Criminimalz.

Specijalni gost večeri je Mladen Tomić iz Banja Luke. Podršku će raditi Speedy, Goran Isić i Marko Vrcelj.
Cena karte na ulazu kluba je 300 rsd.

Mladen Tomić je rođen u Banja Luci, gde i danas živi. Zbog velike privrženosti i ljubavi prema muzici, 1996.g.,  počinje da se bavi poslom dj-a. Radio je amaterski po banjalučkim klubovima, da bi već 98.g. započeo profesionalni rad.

 

Te iste godine započinje rad sa elektronskom muzikom, da bi se do danas održao u tom pravcu. U to vreme je miksao deep, tech-house i tribal. Krajem 1999.g. se udružuje sa dj-om Sinišom Tamamovicem, kada njih dvojica osnivaju dj asocijaciju” Urban Beat”, koja od tada sve do danas organizuje mnoge uspešne partyje, kao i gostovanja.

 

Zajedno sa Sinišom, u to vreme bio je resident kultnog banjalučkog kluba Boomerang. Žurke koje su tu organizovali imale su znacajnu ulogu u jačanju scene u Banja Luci. 
 
 
Mladen Tomić u Mamolu
 Mladen Tomić u Mamolu
 

Od pocetka 2002. .g. set radi  na tri gramofona, miksajuci techno,  tech-house i minimal, energicnije, raznovrsno, sa vise underground zvuka.  Trenutno je rezident BL cluba Music Hall. U svojim setovima, slicno kao i u svojoj produikciji, balansira izmedju techna i minimala.  Iza njega su mnogi uspjesni party-ji koji su propraceni nastupom sa mnogim domacim i stranim dj-evima ( Umek, Trevor Rockliffe, Valentino Kanzyani, Oxia, Svan Vath, Jim Masters, Misjah, Tery Francis, Antoine Clamaran,  Jamie Anderson, Ade Fenton, Ladida, Cricco Castelli, Cristian Varela, Space DJ’s, Deetron, Brenda Russell, Paul Hazendonk, Dj Preach, Tom Hades, Alexander Koning, Pedro Delgardo…).

  
Speedy bio :

Marjanovic Milorad, poznatiji kao Speedy. Rodjen je 17.06.1989.godine u Beogradu. Od svoje 12 godine pokazuje interesovanje za elektronsku muziku. Tražio je i sakupljao legendarne old school Techno singlove i puštao ih na lokalnim žurkama. Slušajući poznate djeve sa domaće i strane scene došao je na ideju da kupi gramofone.

Iskustvo iz srpskog klabinga mu je otvorilo horizonte i definisalo njegov zvuk u popularni Techno/Funky/Tribal pravac sa mnostvo Latino primesa.

Kasnije, Speedy pokreće organizaciju Funky Criminimalz. Glavni cilj te organizacije je spoj izmedju Funky Techna i novije produkcije čistog minimal techna u savršenu celinu koja ce prašiti dance floorove.