Home

VESTI

Mlada nada DJ scene Varhat u Beogradu ove subote!

No Comments Najave

Mlada nada DJ scene Varhat u Beogradu ove subote!Gost naše prestonice ove subote, 30. januara, biće mlada nada DJ scene Varhat. Ovaj mladić nastupiće pred beogradskom publikom u klubu Dot na adresi Francuska 6 uz domaću podršku u vidu b2b seta Dušana Lazovića i Alekse Ašanina i DJ set njihovog kolege Slobodana Živanovića.
 

Varhat je suosnivač francusko-rumunske etikete “AKU” i kao ljubitelj muzike veliki deo svog slobodnog vremena provodi u studiju, bilo da pravi novu muziku ili istražuje postojeću.
  

Uz podršku već etabliranih imena, kao što je njegov sunarodnik Raresh, Varhat sprema dosta novih izdanja u 2016. godini. Na samom početku godine Varhat će posetiti i Beograd, i to ove subote kada stiže u Dot. Sa njim će nastupiti još i Dušan Lazović, Aleksa Ašanin i Slobodan Živanovič, a ovaj događaj organizuje DBDZ ekipa koji će beograđani moći da čuju uz Matadora na njegovom gigu u Hangaru 26. februara.

 

 

 Mlada nada DJ scene Varhat u Beogradu ove subote!

Mlada nada DJ scene Varhat u Beogradu ove subote!

 

 

Dot je ovog vikenda domaćin još jednoj žurci koja obećava – u pitanju je druga epizoda Burn Residency serijala, na kojoj će uz domaćina Popi Divine-a nastupiti i Vanyano, predstavnik BiH na Burn Residency takmičenju 2015. godine, gde je ostvario zapažen rezultat. Njegov remiks za Yousef-ovu traku Pleasure Defined izlazi uskoro na Yousef-ovom labelu Circus Recordings gdje su do sada izdavali Hot Since 82, Green Velvet (Cajmere), Carl Cox, Subb-an, David Squilache, Harry Romerro itd. Ovog petka 29. januara, Popi i Vanyano vrte u  Dot-u, a party počinje u 23h.