Home

VESTI

MKDSL na splavu “Lemon Chilli”

No Comments Najave

MKDSL na splavu "Lemon Chilli"Sjajna vest za sve ljubitelje elektronske muzike! Od ove subote, 15.10, noćni život na Dunavskom keju biće bogatiji za veče "Staroelektronike". Za gramofonima će biti dobro poznati gradski Dj MKDSL.
  

MKDSL će readaptirati jugoslovenske pesme u klupski miks, uživo. Šlageri, funk, rok i disko, pop i elektro, pesme koje ne možete čuti ni u jednom drugom klubu, očekuju vas svake subote na splavu “Lemon Chilli”, kod hotela Jugoslavija, sa početkom u 22 časa.
   

Svoj raznoliki, prepoznatljivi i istovremeno neuhvatljivi opus, MKDSL gradio je deceniju i po kroz bavljenje didžejingom, a nakon toga poslednje tri godine posvetio je izvođenju klupske muzike uživo. Autor je brojnih klupskih numera, muzike za filmove, izložbe, pozorišne predstave, kao i obrade čuvene dečije pesme "Jedan dan moga oca" Dobrice Erića iz zbirke “Poletarac” Duška Radovića.

 

 

 MKDSL na splavu "Lemon Chilli"

MKDSL na splavu "Lemon Chilli"

 

 

Pravo ime mu je Marko Milošević, publika ga poznaje po izuzetno zanimljivom stilu i izboru muzike koju pušta, a koju sam naziva „inteligentnom muzikom za ples“. 2003. godine dobija prvu nagradu na Takmičenju mladih DJ-eva i tada njegova karijera kreće uzlaznm putanjom. Kao DJ već godinama intenzivno radi u svim beogradskim klubovima, ali se u isto vreme bavi i sopstvenom produkcijom, i jedan je od osnivača beogradske electro-scene. 

 

Staroelektronika promo minimix:

www.m.mixcloud.com/mkdsl/staroelektronika-minimix-part-i
www.m.mixcloud.com/mkdsl/staroelektronika-minimix-part-ii
info: www.facebook.com/events/600488213463144
MKDSL: www.facebook.com/mkdsl

Vidimo se u subotu 🙂