Home

VESTI

MikroKlub™ 2

No Comments Najave

MikroKlub™  2 Room 1 cluba Compressor je mesto gde će Genesa Records predstaviti svoj pogled na dance muziku. Kako je ovaj label orijentisan ka underground zvuku, posetioci će zajedno sa džokejima pristupiti muzičkom eksperimentu.

 

Vožnja kroz deep i dubtechno sound Miloša Pavlovića, Scalameriyino dinamično i ekperimentalno viđenje minimal techna, Splatter-ova fuzija ritmova koje dolazii iz Mexica i berlinskih underground klubova, sve do ozbiljnog, na trenutke tvrdog, ali potpuno nepredvidivog ArhiteK-ovog warm up-a seta. Ovo je pravo mesto za ljude da se uvere da mnml i techno i dalje zauzimaju bitno mesto u klupskoj zabavi.  

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 2×1 ulaznicu. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"MikroKlub™ 2"

 

MikroKlub™  2

 

Room 2 je rezervisan za AlterNacijin pristup klupskoj zabavi. Vesela atmosfera i muzika koja tera na pokret biće glavne karakteristike ovog stage-a. Happy People zvuk na Laletov način, Goyin groove i pristup house-u sa tendencijom da u pravom trenutku explodira i A.P. sa svojim mediteranskim šarmom koji prenosi na muziku, dovoljno govore o nameri koja se zove dobar vibe. 

 

MikroKlub™  2

Mikroklub je mesto gde ljudi i muzika treba da se sretnu, naprave kontakt i stvore sinergiju koja je cilj svakog dobrog provoda. AlterNacija i Genesa su spremni da sa vama podele svoju energiju i muziku koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

 

 

 

MikroKlub™  2

Petak, 27. novembar

Klub Compressor, Novi Sad
Ulaz pre ponoći 250 dinara, posle ponoći 350 dinara.

Line up:

AlterNacija room:
Goya
Lale
AP
 
Genesa room:
Miloš Pavlović
Spaltter
Scalameriya
ArhiteK