Home

VESTI

Mikael Kanin u klubu Compressor, NS

No Comments Najave

Mikael Kanin u klubu Compressor, NSMikael Kanin, član i jedan od osnivača ekipe StereoBytez dj`s, u petak 02.aprila nastupa u klubu Compressor u Novom Sadu.
Podršku će mu pružiti Illinoize iz ekipe M.O.D. dok žete u VIP delu moži da ćujete Gemini DJ`s.

Raznovrstnost njegovog muzičkog ukusa i pažljiv odabir traka napakovanih zavodljivim ritmovima je upravo ono što privlači i drži publiku na podijumu.

 

Medju najuticajnije ličnosti svog muzičkog usmerenja ubraja dosta imena sa USA dance scene poput Little Louie Vega /Masters at Work/, David Morales, Frankie Knuckles… kao i mnoge producente iz Nemacke, Portugala, Spanije i Japana, zemlje izlazeceg sunca. 

 

Setovi mu variraju od deep/tech do progressive i club house zvuka, što se i može čuti na www.soundcloud.com/mikael-kanin

Pored toga što je DJ, trenutno priprema i emisiju pod nazivom MIXER, koja će se baviti tematikom elektronske muzike i urbane kulture na području bivših republika SFRJ. U samoj emisiji će se pored trenutnih trend setera u svetu, prikazivati i naši domaći neafirmisani dj/evi, producenti kao i ostali umetnici.

 

 

ddd

 Mikael Kanin u klubu Compressor, NS

 

S`obzirom da je u pitanju već oprobani DJ drugog pokolenja (otac ga je zarazio ovom boljkom) možemo očekivati nastup pun emocija i pozitivne energije.
Želimo vam napomenuti da su pokloni za prvih 20 posetilaca spremni i čekaju da ih preuzmete!

Cena karte do 00:00 je 100 a nakon toga 150 dinara.
Karte se kupuju na ulazu kluba.

 

Linkovi:
www.soundcloud.com/mikael-kanin
www.soundcloud.com/stereobytez
www.soundcloud.com/mod