Home

VESTI

Mick Wills (Ger), Vitanov & Ognjem @ Drug§tore

No Comments Najave

Mick Wills (Ger), Vitanov & Ognjem @ Drug§tore„Znate izreku “pleši kao da niko ne gleda”? Prenesite ovo na DJ-ing i dobićete nešto poput “puštaj kao da sutra ne postoji”. Opsesivni način puštanja ploča. Ovo je upravo način na koji biste mogli da opišete kako Mick Wills pušta muziku.” – Resident Advisor
 

U petak 7. novembra, klubu Drug§tore u goste dolazi ime koje je dugo bilo na listi mnogih bukera u Beogradu, Mick Wills. 

   

Kada je devedesetih sreo DJ Hell-a, koji je bio impresioniran njegovim setom, Mick je već imao sve što je potrebno za karijeru producenta i DJ-a, i veštinu i ukus. To je dovelo do Mickovog prvog izdanja “Atomic” za Hell-ov Gigolo records i prekretnice u njegovoj karijeri. Odjednom su svi vodeći kolekcionari oštrih melodija i bitova, etikete poput Frigio, Minimal Rome i Space Factory Davida Carrette bili zainteresovani za Mickov rad i izdavali ga sledećih godina. Kako je posvećeni kolekcionar ploča, Mick Wills tretira  žanrove i periode podjednako u svojim setovima. Neobjavljene trake iz budućnosti se savršeno uklapaju u njegov izbor starije muzike. Elektro, House, Italo, Detroit i Acid, svi ovi žanrovi dolaze u obzir i kada krene, Mick u vama izazove neprekidni osećaj uzletanja.

Mick Wills – Boiler Room Dekmantel
www.youtube.com/watch?v=nkSBxCIC5tA
 
Mick Wills soundcloud:
www.soundcloud.com/mickwills

 

 

 Mick Wills (Ger), Vitanov & Ognjem @ Drug§tore

Mick Wills (Ger), Vitanov & Ognjem @ Drug§tore

 

 

Domaću podršku čine Vitanov i Ognjem, dobro poznati članovi kolektiva Beyond House koji, zajedno sa ekipom kluba Drug§tore, organizuje ovu žurku. I Vitanov i Ognjem su u svom izboru okrenuti više meditativnoj strani tehna, indastrijala, diska i hausa. Čudni vokali iz druge dimenzije, neposlušni ritmovi I ostale stvari rođene u mraku vas očekuju u njihovim setovima u petak.

Vitanov soundcloud:
www.soundcloud.com/vitanov

Ognjem soundcloud:
www.soundcloud.com/ognjem

Beyond House FB group:
www.facebook.com/groups/beyondhouse/ 

 

Karte za ovaj događaj se mogu kupiti na ulazu kluba 7.11. po ceni od 300 rsd.
FACEBOOK EVENT: www.facebook.com/events/1507864016120841

ADRESA: Bulevar Despota Stefana 115 – Poenkareova (okretnica autobusa: 33, 37, 48, 58) MAPA

Više informacija o svim događajima u klubu Drugstore na:
www.facebook.com/drugstore.beograd
www.twitter.com/clubdrugstore
www.instagram.com/clubdrugstore