Home

VESTI

Michel Cleis & Supernova u klubu “The Tube”

No Comments Najave

Michel Cleis & Supernova u klubu “The Tube”Michel Cleis & Supernova: Autor hita “La Mezcla” i italijanska tech house atrakcija u klubu “The Tube”.
  
Michel Cleis, autor velikog hita densflorova širom sveta “La Mezcla” sa etikete „Cadenza“ čuvenog DJ Luciana, gostuje u petak, a italijanska tech house atrakcija „Supernova“ sa jednog od najvažnijih lebjlova house muzike „Defected“ nastupiće u subotu u klubu „The Tube“.
  

Michel Cleis, autor velikog hita “La mezcla“, vrtoglavu popularnost doživeo je baš od kada je napravio ovu numeru. Za samo dve godine njegova karijera se praktično poptpuno preokrenula i od anonimnog producenta sa velikom kolekcijom vinila, postao je jedan od najtraženijih izvođača kad je elektronska muzika u pitanju.

 

Njegov talenat na vreme je primetio čuveni DJ Luciano, koji je smatrao da je “Cadenza” pravi dom za Cleisov vijugav spoj latinskih ritmova, trible bubnjeva i nezaboravnih španskih vokala. Njegov kvalitet potvrđuje i to što je Michel sada redovan gost poznatih klubova “Pacha” i “Ushuaia” na Ibizi.

 

 

 Michel Cleis & Supernova u klubu “The Tube”

Michel Cleis & Supernova u klubu “The Tube”

 

 

Italijnski DJ duo Supernova čine Emiliano Nencioni i Giacomo Godi. Oni su poslednje decenije napravili veliki napredak od zvezda u usponu do internacionalno establiranih umetnika, a to se posebno odnosi na poslednjih par godina. Njihovi groovy setovi najčešće variraju između techa, house-a i deepa, ali često ima elemenata i drugih muzičkih žanrova. Možda su široj javnosti najpoznatiji po saradnji sa legendarnim Kevinom Saundersonom na traci “Beat Me Back”, ali i njihov remix “Strings Of Life” je prošao više nego zapaženo. Izdaju za britanskog house giganta “Defected” koji ima jednu od najvažnijih uloga u promociji ove vrste muzike u svetu, a osnovali su i svoj lejbl “Lapsus Music”.

 

Supernova je nastupala na brojnim važnim događajima i mestima uklučujući ElRow (Barcelona), Monegros Desert Festival, Ministry Of Sound (London), Cavo Paradiso (Mykonos), Privilege (Ibiza), Kazantip Festival (Ukraine), Tenax and Magazzini Generali (Italy), Space (Miami).. 

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=_Y7D8eUrjMc|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Michel Cleis – La Mezcla

 

 

U petak će za DJ pultom biti i Vuk Smiljanić. Karte do 00.30 koštaju 200 dinara, a posle će biti duplo skuplje. U subotu, kad su domaća podrška mlade nade beogradskog klabinga Nexie i Kid Kimi, ulaz je slobodan do 00.30, dok će se nakon tog vremena plaćati 300 dinara,

 

Linkovi:

Supernova “String of live” – LIVE @ Ministry of Sound

Supernova ft. Kevin Saunderson – “Beat Me Back”