Home

VESTI

Metodi Hristov na Disco splavu Sloboda!

No Comments Najave

Metodi Hristov na Disco splavu Sloboda!Prošlo je svega nekoliko meseci od kad je Metodi Hristov napravio nezapamćenu žurku za doček Srpske Nove godine u Magacin Depou, kada je bio gost Raveolution spektakla.

  

Sve one koji su bili, a i one koji su nažalost propustili njegov Raveolution set imamo sjajne vesti – Metodi se vraća u Beograd, i to na Disco splav Slobodu 23. juna! Domaću podršku će mu pružiti Nexie, Vuk Smiljanić i Rub a Dub.

  

Metodi Hristov koji dolazi iz susedne Bugarske je jako brzo postao miljenik klabera u regionu, a njegovo ime postaje sve zapaženije i na globalnoj sceni. Energični momak iz Sofije dospeo je u centar pažnje 2014. kada je izdao traku Step Outside, koja je oduševila publiku širom sveta. Od tada njegova karijera kreće da se razvija eksponencijalnom brzinom, a ljubitelji njegovog lika i dela često ne mogu da se odluče da li Metodi bolje pušta ili pravi muziku. Kao DJ je nastupao na svim značajnijim muzičkim festivalima i klubovima širom sveta, a njegov prepoznatljiv stil vole svi oni kojima prijaju energične tech-house melodije koje neretko prožima i nešto mračniji zvuk.

 

 

 Metodi Hristov na Disco splavu Sloboda!

Metodi Hristov na Disco splavu Sloboda!

 

 

Ono što je Metodijev zaštitni znak jeste i činjenica da „vrti“ dosta muzike koju je sam producirao na svojim setovima – kaže da zbog toga izuzetno vodi računa o tome gde i kada će da pušta muziku, da bi jednako vremena mogao da posveti i jednom i drugom aspektu svog posla. Domaći klaberi su imali priliku da uživaju u njegovim setovima u Beogradu, ali i u Hrvatskoj, Bosni, Bugarskoj i drugim zemljama u regionu gde je uvek rado viđen gost i gde važi za suverenog vladara tech-house scene. Potpisuje za mnoge velike etikete poput Glasgow Underground, Gruuv, Rejected, Lapsus Music, OFF Recordings, Deeperfect, ViVa Music, Toolroom Records, KD Music, a pokrenuo je i svoju etiketu pod nazivom Set About.

 

 

Metodi Hristov na Disco splavu Sloboda!
Metodi Hristov na Disco splavu Sloboda!

 

 

Disco splav Sloboda je novo urbano mesto na reci, letnja naslednica kultnih beogradskih klubova Mladost i Ludost. Sloboda je otvorena krajem prošle letnje sezone, a ove sezone je prebačena sa stare lokacije na Sajamski kej, gde otvara vrata svim klaberima željnim dobre muzike. Na Slobodi se u redovnom programu mogu čuti najkvalitetnija domaća DJ imena, dok se periodično organizuju i žurke sa atraktivnim gostima iz inostranstva. Sloboda mami posetioce ne samo svojim odličnim muzičkim programom, već i jednim od najlepših klupskih enterijera u gradu.

Ulaz na žurku na Slobodi je samo 600 RSD, a karte se mogu naći u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i na sajtu www.ddtickets.rs.