Home

VESTI

Metal fest u Užicu

No Comments Najave

Clash Of The Tatans

Definitivno nešto što se u Užicu dugo čekalo – METAL FESTIVAL. Grupa SMILER iz Užica sa gostima. Skup koji je sam po sebi i imenima kao i programom u svakom smislu vredan pažnje.

Klub "208" na plaži u Užicu ugostiće UNEVEN, HATRED i domaćina SMILER sa početkom festivala u 21h. Ovo je samo jedan u nizu od planiranih koncerata ovog sadržaja.

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na Clash Of The Titans @ Club 208,UE!!! Delimo vam 5×2 karte za ovaj event u subotu, 14. marta 2009, sa početkom u 21h, u Užkom klubu 208!!! Zainteresovani je potrebno da pošalju email na [email protected] koji sadrži ime, prezime, broj mobilnog telefona. Dobitnike nagrada ćemo obavestiti preko emaila. Subject:"Clash Of The Titans"

 

Cena karte je krajnje simbolična, 150 dinara.

 

 

Klub 208,UE

 

Klub 208,UE

 

Klub 208,UE

 

 

 

UNEVEN, možda i jedini bend čija je "specijalnost" etno metal inspirisan velikanima tog zvuka sa Balkana, kao što su Bilja Krstić, Bora Dugić i drugih sa kombinacijom Dream Theater i Testamenta…

HATRED i njihov trash metal zvuk, kombinacije Metallica, Slayer, Kreator, Pantera je nešto što se odavno nije čulo u Užicu.

SMILER, kao domaćin, kao učesnik gitarijade, kao MTV ADRIA gost, kao bend inspirisan IRON MAIDEN-om sviraće kao tribute band pomenutog velikana.

VIDIMO SE U KLUBU "208"  Cool

 

 

CLASH OF THE TITANS
mesto: Klub 208 Užice
vreme: 03. april, 21h
cena karte 150 dinara