Home

VESTI

Menjaža ploča u Barutani

No Comments Najave

Menjaža ploča u BarutaniImaš hrpu ploča koje skupljaju prašinu? Voliš vinyl, ne želiš da ih baciš a ne trebaju ti? Mi imamo rešenje! Dođi  u Barutanu u petak 29.07., ponesi sve ploče koje više ne koristiš i možda su baš tvoje ploče nekom zlata vredne ☺
  

U želji da upotpunimo žurku Prašnjavih ploča party #4 //29.07.2016.// u Barutani smislili smo akciju shodnu samom događaju. 

   

Želimo da svi ljubitelji i poštovaoci vinyla imaju priliku da svoje prašnjave ploče razmene među sobom tako što bi već sada pre same žurke na zidu eventa naveli šta imaju za menjažu i tako našli zainteresovane.
 

U želji da upotpunimo žurku Prašnjavih ploča party #4 //29.07.2016.// u Barutani smislili smo akciju shodnu samom događaju. Želimo da svi ljubitelji i poštovaoci vinyla imaju priliku da svoje prašnjave ploče razmene među sobom tako što bi već sada pre same žurke na zidu eventa naveli šta imaju za menjažu i tako našli zainteresovane.

 

 

 Menjaža ploča u Barutani

Menjaža ploča u Barutani

 

 

Prašnjavih ploča party je četvrta u nizu ovakvih žurki i nakon uspešne tri rešili smo da u okviru četvrte organizujemo i prvi put berzu ploča.

Menjajte ploče dok slušate pucketanje istih!

Line up:
Mark Wee
Gordan Paunović
Alexandar Ivković b2b Luka Concrete