Home

VESTI

Mauro Picotto prvi put u Beogradu!

No Comments Najave

Mauro Picotto prvi put u Beogradu!Došlo je vreme da se obeležži dvogodišnjica postojanja organizacije "Lucky Records".  

I to na poseban način – u saradnji sa Beck'som i uz gostovanje jednog od najpopularnijih italijanskih producenata elektronike. Mauro Picotto godinama privlači našu pažnju zbog svoje odlične produkcije i albuma koji su ušli u srca mnogih.

Legendarne numere „Komodo“, „Pulsar“ i „Awesome“ vrte se i dan danas, a pamte se i njegove „Meganite” klupske večeri na Ibizi, u svoje vreme najposećenije na čarobnom „belom ostrvu“.

 

Iza njega stoji preko 600 producentskih numera i još veći broj remiksa, prodatih u preko 6 miliona kopija širom planete. Tokom svoje plodne karijere nagrađivan je mnogo puta, od strane publike i kritike (Deejay Magazine – Best DJ, DJ Awards 2005 Ibiza: Winner).
 
U godini iza nas Mauro je pokrenuo “Alchemy Music Festival” u Cavour-u, svom rodnom gradu u Italiji, dvodnevni apsolutno underground festival, na kome je pružio mogućnost mladim talentima da puštaju muziku sa njim – „rame uz rame”. 2011. godinu obeležio je i izlazak i njegovog posednjeg studijskog albuma, „TwentyEleven", koji je još jednom potvrdio da je Mauro Picotto ime koje se, posle 30 godina karijere, nalazi u samom svetskom vrhu muzičke industrije.
 
Veterana i kralja italijanskog tecno zvuka dočekaćemo “u punom stilu” 16. juna, u prostoru Bašte Sava Centra u Beogradu!
 
Iste večeri nastupiće Kobaya (Nenad Petrovic) – jedan od najboljih producenata sa naših prostora i danas aktivan član Recon Warrioirs ekipe, Speedy i Goran Isić, DJ-evi i producenti, osnivači kuće Lucky Records, kao i Toma Tek i Klaus, duo iz Novog Sada čiji b2b garantuje energičan zvuk i beat.

A svuda gde je jak beat, dobra energija, najbolja muzika, tu je i Beck's! Već godinama Beck's je sinonim za dobru zabavu i vrhunske izvođače i donosi uživanje u najboljoj muzici i nezaboravnim žurkama.

Prvi kontigent ulaznica za naredni “Lucky Showcase” nalazi se u prodaji (Bilet servis, Beogradska Arena, www.tickets.rs) po ceni od 800 din.
 

 

 Mauro Picotto prvi put u Beogradu!

Mauro Picotto prvi put u Beogradu!

 

 

MAURO PICOTTO / Alchemy / Drumcode/ Italy
www.meganite.co.uk/
www.facebook/mauropicottodj

KOBAYA / Recon, Traffica, Lucky

www.reconwarriors.com

SPEEDY / Lucky Records / Funky Criminimalz/ Pornographic Records
www.myspace.com/funkycriminimalz
www.soundcloud.com/funkycriminimalz
www.facebook.com/pages/Speedy-funky-criminimalz-/106154693454
 
GORAN ISIC / Lucky Records / Funky Criminimalz
www.myspace.com/goranisic
www.facebook.com/isicgoran
 
TOMA TEK & KLAUS
www.facebook.com/pages/DJ-Toma-Tek/163293187021855
www.facebook.com/petar.klaus.petrovic
 

PRETPRODAJA KARATA:
Bilet Servis
Beogradska Arena
TC Ušće (Info pult)
Dom Omladine
Dom Sindikata
Knjižare Vulkan, Delfi i Laguna

ONLINE PRODAJA I NARUČIVANJE KARATA:
www.tickets.rs

CENA KARATA:
Do 01.06. cena karte 800 din
Do 10.06. cena karte 1000 din
Od 11.06. cena karte 1200 din

INFO LINE:

064 184 58 07