Home

VESTI

Mashup or Shutup Specijal

No Comments Najave

Mashup or Shutup SpecijalMashup or Shutup specijal: Žanrovski haos na Povetarcu, dva DJ-a, dva seta opreme, bez žanrovskih oraničenja!
  
Zvanični DJ Kandžije i član Golih Žena, legendarni DJ PIPS nastupiće u petak 7. avgusta na Mashup or Shutup specijalu na Povetarcu.
  

  

DJ PIPS ima preko 13 godina iskustva u rukama, a delio je stejdž sa Gentleman & The Evolution, Coldcut, DJ Craze, Krafty Kuts, Deekline, Soul Of Man, Funk D'Void, Supa DJ Dmitry (ex Dee-Lite), Phil Kieran, Aril Brikha, Ian Pooley i mnogim drugim imenima. Kao producent, izdavao je funky breaks trake na renomiranim lejblovima poput Rocstar, Breakbeat Paradise i Goodgroove. Ovo je prvi put da Mashup or Shutup ima zvaničnog gosta.

Pipsa sam prvi put slušao kada je organizovan Mashup Or Shutup Osijek specijal, i baš dugo nisam čuo da je neko napravio takav warmup sa fenomenalnom energijom. Njegova tehnika i stil su na mene ostavili poseban utisak – kaže domaćin i autor serijala DJ Me-High-Low.

DJ Pips je osnivač najeklektičnijeg osiječkog klupskog programa Big Mama Session koji ima tradiciju dugu devet godina, kao i #CASAdeFlores programa gde ispoljava svoju iskrenu ljubav prema 4×4 zvuku, a upravo taj sličan koncept žurki bio je jedan od ključnih faktora za gostovanje. U poslednjih nekoliko godina Mashup or Shutup je stekao vernu publiku koja zna da je na ovim žurkama dobar provod uvek zagarantovan, a Me-High-Low i Pips sada spremaju vanserijski dobar party.

 

 

 Mashup or Shutup Specijal

Mashup or Shutup Specijal

 

 

DJ pult će imati dva seta opreme i žurku ćemo početi sa odvojenim setovima. Šta će se posle toga dešavati diktiraće trenutna inspiracija. Pripremamo veče puno dobre muzike, bez žanrovskih ograničenja, puno materijala koji se ne može čuti svakog vikenda u Beogradu – poručuje Me-High-Low.

Podsećamo vas da Mashup or Shutup ove godine slavi petu godinu postojanja i održava se svakog petka na Povetarcu. Mashup or Shutup specijal počinje u ponoć, a ulaz je besplatan.