Home

VESTI

Mashup or Shutup slavi 5. rođendan na Povetarcu

No Comments Najave

Mashup or Shutup slavi 5. rođendan na PovetarcuPoznati serijal žurki Mashup or Shutup obeležiće petu godišnjicu postojanja 19. juna, žurkom koja će ujedno biti i otvaranje letnje sezone na brodu Povetarac.

 

U prethodnih pet godina Mashup or Shutup je izgradio jedinstven i veoma prepoznatljiv stil kada je u pitanju noćni provod i stekao svoju vernu publiku. Priredili smo zabavne muzičke eksperimente u okviru kojih smo imali goste na perkusijama, bubnjevima, klavijaturama, saksofnu, a dešavale su se i „Mashup Video Specijal“ žurke gde su se miksovali video spotovi uživo.
  

Pokušaćemo da i ove sezone Mashup or Shutup iskustvo obogatimo na poseban način.

 

Domaćin večeri, autor serijala i DJ i ove, kao i prethodnih pet godina je Me-High-Low, jedan od najboljih DJ-eva na Balkanu koji je poznat po party stilu u kome nema stajanja. Kada je Me-High-Low za DJ pultom, repertoar se u najmanju ruku može nazvati nepredvidivim, pa će i ove sezone to biti funk, disco, hip-hop, dance classics, baile funk, moombahton, dirty south, liquid funk, bossanova, baltimore club, nu disco i mnogi drugi.

 

Ne propustite Mashup or Shutup žurku 19. juna od 23h na brodu Povetarac. Sve pesme znate, ali ih niste čuli do sada! 

 

 

 Mashup or Shutup slavi 5. rođendan na Povetarcu

Mashup or Shutup slavi 5. rođendan na Povetarcu