Home

VESTI

Mashup or Shutup Live u Monsunu

No Comments Najave

Mashup or Shutup Live u MonsunuMashup or Shutup Live: St. Louis Band i Me-High-Low! DJ Me-High Low ugostiće St. Louis Band na Mashup or Shutup Live specijalu u petak 11. marta u Monsunu.

  

Mashup or Shutup žurke poznate su po tome što nema žanrovskih ograničenja pa Me-High-Low spaja ono što na prvi pogled deluje i zvuči nespojivo, a ovoga puta njegov set upotpuniće i live nastup benda koji je prepoznatljiv upravo po mešanju različitih žanrova kao što su funky, reggae i Balkan beat.
   

St. Louis Band čine Marko Stojanović Louis (vocal), Vlada Jovančić i Nikola Jezdić Pinto (gitara), Miloš Nikolić (truba), Dušan Bogovič Geri (bass) i Uroš Tadić (bubanj). Bend je osnovan u Beogradu 2008. godine sa idejom da malo osveži klupsku scenu na prostoru bivše Jugoslavije. Njihov repertoar čine poznate strane i domaće pesme, ali svirane u drugačijim aranžmanima i u specifičnoj izvedbi.

 

 

 Mashup or Shutup Live u Monsunu

Mashup or Shutup Live u Monsunu

 

 

Iako je do sada na Live specijalima Me-High-Low u goste dovodio uglavnom po jednog instrumentalistu, a među njima je bio i Miloš Nikolić virtuoz na trubi, ovo je prvi put da će nastupiti B2B sa celim bendom. Kako će to zvučati ostaje da vidimo u petak, ali sa ovakvom ekipom na bini jedini izvesna stvar je odličan provod.