Home

VESTI

Mash Up & Dunavski Buzukije na Akademiji

No Comments Najave

Mash Up & Dunavski buzukije na AkademijiDunavski Buzukije održaće koncert u utorak 19. oktobra u Malom klubu Akademije, sa početkom u 21h, kada će izvesti Opus -24-, a ceo događaj pratiće i crteži ovog umetnika.

Dunavski Buzukije -24- je pokušaj da se objedine dva stanja svesti, na javi i snevanjsko, u jedno novo stanje, kao kada bi se spojili Džojsovi Ulysses i Finnegans wake.

 

Delo br.2 je ispevano kao slobodni prepev pesme "Bessame mucho" Consuelo Velasquez, a delo broj 15 iskomponovana pesma Milorada Pavića "U Kopitarevoj gradini", dok su ostali u celini autorski rad.

Delovi ove pesme se ne mogu posmatrati odvojeno: br.1 je samo uslovno početni, to ce reći da je ova pesma nalik na 80-minutno kolo, koje može da povede bilo ko od 24 igrača, pošto je iskomponovana tako da se svaki pojedinačni deo pretapa iz prethodnog u naredni…

 

 

Dunavski buzukije na Akademiji

Dunavski buzukije na Akademiji

Slušati što glasnije!
(Dunavski Buzukije, saopštenje za javnost)

Deo opusa -24- možete poslušati i na:

www.myspace.com/dunavskibuzukije

Cena ulaznice biće 100 dinara.

Iste večeri u Malom klubu, od 23:30h do 04h, očekuje vas MASH UP Reggae – Hip Hop- Dubstep – Drum'n'Bass žurka, kada će nastupiti DAMIAN SELECTA (dubstep / reggae), DJ MAYCAN (drum'n'bass), DJ B.K.O. (hip hop) i IGOOMAN MC.

Ulaz je slobodan 🙂