Home

VESTI

Marko Nastić u KPTM bašti na dnevnoj žurci

No Comments Najave

Marko Nastić u KPTM bašti na dnevnoj žurciMarko Nastić vas vodi na poslednji open air ples pod palmama ove sezone! Obucite havajske suknjice i košulje, spremite naočare za sunce i osmehe, jer vas ove srede sledi još jedan tropski KPTM party!

  

Marko Nastić u sredu 18. oktobra po poslednji put ove produžene letnje sezone staje za open air mix pult i poziva vas na još jednu veliku dnevnu žurku u bašti dorćolskog kluba KPTM.

  

Kako nam je sunce izašlo u susret ove jeseni još jednom plešemo pod palmama uz kvalitetan house koji će nam Marko servirati uz podršku Milovana Stojanovića (DBDZ) i Ivana Radojevića (031 Republic). Topli jesenji party počinje već od 16 časova, a svi oni gosti koji dođu do 17h imače slobodan ulaz.

 

 

 Marko Nastić u KPTM bašti na dnevnoj žurci

Marko Nastić u KPTM bašti na dnevnoj žurci

 

 

Marko uspešno stoji iza epiteta najpriznatijeg i najpopularnijeg domaćeg DJ-a koji je na elektronskoj sceni prisutan već više od 20 godina.  Tokom svoje impresivne karijere opravdano izgradio status di-džej zvezde, a do sada je nastupao od Brazila do Njujorka s brojnim globalnim techno facama kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Marco Carola, Kevin Saunderson, Green Velvet, Adam Beyer, Billy Nasty, Umek. O njemu su pisali poznati svetski časopisi Mixmag, The Face, DJ, NME i mnogi drugi… Svojim radom dao je ogroman doprinos razvoju domaće scene što ga čini najuticajnijim i najcenjenijim izvođačem sa ovih prostora.

 

www.facebook.com/pg/barKPTM/videos

 

Više o ovom događaju možete pročitati Facebook event-u:

Vidimo se!