Home

VESTI

Marko Nastić & Peppe: Rođendan DJ veterana u “Mladosti”

No Comments Najave

Marko Nastić & Peppe: Rođendan DJ veterana u “Mladosti”Veterani domaće DJ scene Marko Nastić i Peppe proslaviće rođendane u četvrtak na zajedničkoj “Tiger cafe” žurci u disko baru “Mladost”. Ulaz je slobodan, a specijlani gost je Italijan Taster Peter.
  

Ova dvojica više nego značajnih umetnika na srpskoj sceni su svojim radom i stvaralaštvom poslednje dve decenije svakako unapredili domaću elektronsku pozornicu.
  

Njihova imena su odavno poznata i van granica naše zemlje, pa se očekuje da u četvrtak, po običaju, spreme nezaboravnu žurku.

 

Gost na rođendanskom partiju biće italijanski DJ Taster Peter, nekadašnji bubnjar hard kor sastava iz “velike čizme“ “Tasters“. Njegovo muzičko znanje dokazuje i to što osim bubnjeva Peter vrhunski svira i violinu, dupli bas, gitaru i perkusije.

 

 

 Marko Nastić & Peppe: Rođendan DJ veterana u “Mladosti”

Taster Peter

 

 

Njegov rad kao DJ-a u kome forsira techno i tech-house prvo je privukao fanove od Dubfire-a, Jamesa Zabiele, Adama Beyera, Maura Picotta, 2000 and One… Redovan je gost i izvođač u brojnim evropskim klubovima u Londonu, Berlinu, Beču, Ibici, Mosvi, Barseloni…