Home

VESTI

Marko Nastić u Sparku, Niš

No Comments Najave

Marko Nastic

Kao tinejdžer Marko je bio fasciniram sintisajzerima, ritam mašinama i elektronskom muzikom. Kao 16-godišnjak je postao rezident u beogradskim klubovima Industrija i Omen Dejana Milićevića, s kojim je započeo projekat „TTP“ (Teenage techno punks).

 

U Industriji je brzo postao umetnički direktor i učvrstio saradnju sa Gordanom Paunovićem i drugim beogradski promoterima i didžejevima elektronske muzike. Sledeći projekat je bio promoterski tim „Teška mašinerija“.

Tokom devedesetih Marko Nastić je postao sastavni deo svih važnih tehno dešavanja. Karl Koks, Riči Hotin, Marko Karola, Kevin Saunderson, Grin Velvet, Adam Bejer, Bili Nesti i Sven Fet. Pridruživanjem timu „Recycled Loops“, kao i potpisivanjem za berlinsku Brazilu, a sada redovno nastupa u Britaniji, širom Azije i Evrope. dogaÄ‘aja u Beogradu i Srbiji.

 

Marko Nastić uz podršku Marka Milosavljavića i Zlatka Dimitrijevića nastupa 27.02.2009. u Niškom klubu Spark. Ekipa Clubbing.rs će ispratiti ovaj event i potruditi se što bolji izveštaj prezentirati odmah nakon žurke!

 

 

 Marko Nastić

 

Već do svoje 25. godine je svirao sa didžejevima poznatim u svetskim razmerama kao što su didžej agenciju „Kne'Deep“, Nastućeva internacionalna karijera nastavlja da cveta. Svoju prvu vanevropsku turneju odradio je 2002. godine u

Marko Nastić je stvorio prvu srpsku tehno izdavačku kuću pod imenom Recon Warriors, u okviru koje funkcionišu još dva lejbela – Recon Light i Traffica.

Nastić je glavni akter promocije tehno zvuka u Srbiji i najaktivniji srpski didžej u inostranstvu.

 

 

Marko Nastić

www.djmarkonastic.com&

Marko Nastić
/ Recon Warriors / Traffica / Recycle Loops
myspace.com/djmarkonastic 

Marko Milosavljević 
/ Recon Warriors
myspace.com/markomilosavljevic
 
Zlatko Dimitrijević
 / kondukter.com / Balkan Connection 
myspace.com/zlatkodimitrijevic