Home

VESTI

Marco Dassi nastupa u klubu Mamolo

No Comments Najave

Marco Dassi nastupa u klubu MamoloPrestavljamo Vam italijansku mladu zvezdu u usponu, sigurno jedan od najtalentovanijih artista italijanske techno scene, takodje miljenik mnogih velikih imena kao sto su Richie Hawtin,Loco Dice,Marco Carola i mnogi drugi.

 

Čast nam je što će ovaj serijal otvoriti upravo Marco Dassi i što ćemo imati priliku da čujemo sjajan mini/tech house set. Podrška će mu biti Alex monster i Mirko Lazarević.

 

Dassi Marco je rođen 7. novembra 1985 u Tradate, provinciji Varese.Već u 13 godini je bio privučen muzikom, kao slušalac.

 

 

Marco Dassi nastupa u klubu Mamolo

 

Marco Dassi nastupa u klubu Mamolo

 

 

Slušao je tehno, trance, hardcore, hardstyle. Ovi zvuci su mu bili omiljeni. U 16. godini zajedno sa Markom našao je dobrog prijatelja Andrea Crestani, prvog sekvencera da napravi muziku.

Odatle velika strast za muzikom dovela ga je do toga da kreira prve pesme u trance i komercijalnom smeru. Nakon 2 godine Marco uspeva da izda svoj prvi album na DJ Revenge recordsu, projekat sačinjen od 2MB (Dassi Marco i Gian Marco Brotto).

 

Ovo je bio početak serijala izdanja.

 
Marco nastavlja konstantni rad sa Andrea-om ne samo na muzici već i na menadzmentu Lejbla (McGroove Black). Od 18 do 23 godine je menjao svoj zvuk od progresiva do melodičnog tehna. Uspeo je da izda pesme na različitim lejblovima kao što su :
Minus,Traum,Trapez,Blufin,Hell yeah, Italobusiness,Mutekki i mnogim drugima i jos ce izlaziti na mnogim drugima…

Marco je ubeležen kao mlada zvezda u usponu iz Varese,Italije.Danas markov groovi techno trake su zasnovane na sinthtic semplovima,analognim ritmicnim elementima i hipnoticnim bassline-om.Takodje integrisanim ritmicnim elementima njegovog italijanskog porekla, Markov rad pojedinacno deep, ritmicain i nagao imaju senzibilitet harmonije.

U medjuvremenu njegov zvuk nastavlja da se razvija dok pazljivo drzi do svog jedinstvenog stila.