Home

VESTI

Marchelo večeras u DOB-u

No Comments Najave

Marchelo večeras u DOB-u

Beogradska koncertna promocija Marčelovog novog albuma „Treća strana medalje” održaće se večeras u Velikoj sali Doma omladine.

 

Koncert u Domu omladine biće prilika za publiku da čuje kako uživo zvuči aktuelni singl „Ponos”, kao i ostale pesme sa ploče "Treća strana medalje", ali i kakvi su novi aranžmani za hitove sa njegova dosadašnja dva albuma (Puzzle Shock i De Facto).

Među brojnim planiranim gostima ističe se prvo pojavljivanje u glavnom gradu zagrebačkog sastava "Elemental".

"Elemental" su, pored Eda Maajke i "TBF", najpoznatije ime hrvatske hip hop scene. Glavna pokretačka snaga benda, Remi i Šot (Shot), su svojevremeno gostovali na Marčelovom prvom singlu „Bekstvo” iz 2003. godine. Domaći auditorijum je jedini put do sad imao priliku da ovu grupu vidi uživo na "Exit" festivalu 2006. godine. Ovom prilikom predstaviće album „ Pod pritiskom” iz prošle godine, ali i neke najpoznatije numere sa prethodna tri albuma.

Elemental će veče pre koncerta sa Marčelom u Beogradu, nastupiti i 3. aprila u pozorišnom klubu „Trema” u Novom Sadu.

 

 

Marchelo večeras u DOB-u

 

Do koncerta u domu omladine, Marčelo i "Shock Orchestra" će nastupati 20. marta u Grockoj, 27. marta u Užicu, 28. marta u Leskovcu i 29. marta u Vranju. Novosadska publika će imati priliku da ga vidi 11. aprila, dok će u Nišu koncert biti sedam dana kasnije, 18. aprila.

Karte za Marčelov beogradski koncert se nalaze u pretprodaji na blagajni Doma omladine po ceni od 700 dinara.

 

 

 

Izvor:

B92.net Kultura