Home

VESTI

Magovi veselog hausa na splavu “Sound”

No Comments Najave

Magovi veselog hausa na splavu “Sound”Mađaraski di džej duo Crazibiza, magovi veselog haus zvuka, nastupiće u petak (24. avgust) na splavu „Sound“. O kvalitetu ovog dvojca govori i to što su za čuvenu Adel napravili remiks velikog hita „Rolling in the deep“, a ulaz na žurku je slobodan.
  

Crazibiza svakako trenutno spadaju među najaktuelnije izvođače veselog hausa. Ovaj duo su 2010. godine formirali Agebeat i Tommyboy, koji je pre toga jako dugo radio u svetski poznatom sastavu „Deep dish“.
  

Od kada su počeli sa radom, Tommyboy-a i Agebeat-a „bije glas“ da prave fantastičnu atmosferu na žurkama i masu redovno dovode do usijanja svojim brzim i dinamičnim melodijama. Potvrda kvaliteta Crazibizu je sačekala već posle prve njihove trake „Spinning around“ , koja je odmah došla na prvo mesto haus liste najveće svetske veb biblioteke elektronskog zvuka „Beatport“, gde je ostala punih šest nedelja.

 

 

 Magovi veselog hausa na splavu “Sound”

Magovi veselog hausa na splavu “Sound”

 

 

Njihov zvuk jako brzo postaje prepoznatljiv i stiče veliku popularnost na međunarodnoj sceni, čemu doprinose i naredni singlovi  „My lips“, „Bitch lady“. Koliko su aktivni i koliko brzo šire mrežu fanova govori i to što su u poslednjih godinu dana izbacili oko 50 izdanja, kao i saradnja sa najčuvenijim svetskim lejblovima kao što su „Ministry of sound“ sa kojima su radili i Eric Prydz i Roger Sanchez, „Hed Kandi”, “Space Ibiza”, “Pacha Ibiza”, “Amnesia Ibiza”…. Osim Adel, radili su remikse i za Wynter Gordon’s “Buy my Love”, Joey Negro, Dave Aude, Spencer & Hill, Cece Rogers…