Home

VESTI

Luz Azul: Brazilski tonovi u “Brankowu“

No Comments Najave

Luz Azul: Brazilski tonovi u “Brankowu“Sastav Luz Azul, koji inspiraciju pronalazi u muzici Brazila, i sve popularnija mlada dama za gramofonima Ana D nastupiće u subotu letnjoj bašti bara „Brankow“.
  

Od 22 sata nastupa sastav Luz Azul koji čine Tijana Krstić – vokal i flauta, Đorđe Bajić – gitara, Darko Golić – kontrabas, Mauro Mascioli – saksofon i Miloš Milosavljević – bubanj. Ovi profesionalni muzičari uspešno objedinjuju senzibilitet „klasičarskog” pristupa i džez i bluz scenskog iskustva, a okuplja ih zajednički afinitet prema univerzumu brazilske muzike.
  

– Mislim da naša muzika koja je orijentisana zemljom kafe i fudbala predstavlja jako lep spoj sa letom i ambijentom bašte bara “Brankow“, koja ima zaistu specifičnu atmosferu. Obećavamo još jednu dobru svirku – kaže Tijana Krstić, pevačica i flautistkinja benda.

Po završetku svirke za di džej pult izlazi Ana D, koje će nastaviti u sličnom ritmu. Ulaz je slobodan. Rezervacije na 069 83 00 777.

 

 

 Luz Azul: Brazilski tonovi u “Brankowu“

Luz Azul: Brazilski tonovi u “Brankowu“

 

 

Stari vuk di džej Pepe nastupiće u petak u letnjoj bašti bara “Brankow“.

Pepe će svoj set prilagoditi letnjem vremenu, ali i ambijentu bašte ovog beogradskog bara.

– Počeću soulom i fankom, ali ću posle lagano preći na neke modernije ritmove, poput nju diska i haus muzike – kaže Pepe. Ulaz je slobodan. Rezervacije na 069 83 00 777.