Home

VESTI

Lucky Showcase u Sova Disco Bar-u!

No Comments Najave

Lucky Showcase u Sova Disco Bar-u! Lucky showcase nastavlja sa serijalom fenomenalnih žurki, ovoga puta 21. januara u klubu Sova Disco Bar. Odličan provod uz underground elektronsku muziku obezbediće Kobaya, Igor Krsmanović, Speedy i Goran Isić.

Klub “Sova” kao jedan od najstarijih klubova u Beogradu doživeo je renoviranje i svoja vrata ponovo otvorio za ovu zimsku sezonu.

Nalazi se u samom centru grada u blizini Obilićevog venca, Zelenog venca i Knez Mihajlove u Gračaničkoj ulici br.18.

KOBAYA

2004. izdaje prvi EP "Rosa Salvahe" za Marka Nastića na njegovom Recon Warriors labelu, nakon čega zajedno sa Markom izdaje "Mafia Szlava"EP, a potom za Recon Light "It's all about a haircut".

Zatim sledi izdanje "Blackmail" opet za Recon Warriors, pa "Shiballizer" EP za label Valantina Kanyani-a "Jesus Loved You".

Posle kraće pauze mnogo vremena provodi u studju i radi na novim projektima, remixima izdanjima koja su se pojavila na Traffica,Atonal, REzonant etiketama.

Njegovi nastupi su live gde dolazi do izražaja Kobayino znanje produkcije i tehnologije rada, inače njegov stil je mešavina house i techno zvuka.

Igor Krsmanović DJ i producent, rodjen  je  1983. godine  u  Beogradu, gde i danas zivi.

Sa "Techno" i "Trance" zvukom prvi put se upoznao u Beogradskom klubu "Industria" , u kojem je najčešće izlazio i imao prilike da cuje dosta kvalitetne muzike… Više o Igoru Krsmanović pogledajte ovde

 

 

 Lucky Showcase, Disco Bar Sova 21.01.2012.

Lucky Showcase, Disco Bar Sova 21.01.2012.

 

 

Speedy

Rođen u Beogradu 1989. godine. Još kao mlađi pokazivao je interes za elektronsku muziku kojom se aktivno bavi od svoje 17-te…

Više o Speedy-ju pogledajte ovde

Goran Isić

Goran Isić je rođen u Beogradu 29 Maja 1969god. Muzički talenat pokazuje 90-te godine pop-dance EP-em za izdavačku kuću “Jugodisk”…

Više o Goranu Isić pogledajte ovde

Lucky showcase, Sova Disco Bar facebook event