Home

VESTI

Lucky Records Showcase, Adam Beyer, BG

No Comments Najave

Lucky Records Showcase, Adam Beyer, BG "Lucky Records Showcase" svoje prvo izdanje u novoj klupskoj sezoni imaće 26. novembra u prostoru KPGT-a u Beogradu.

 

Zvezda ove večeri biće Adam Beyer, umetnik koji se vezuje za termin "švedski techno" i pravac koji je,od 90-tih pa dodanas, posebno uticajan.

Uz Beyer-a, iste večeri očekuju nas nastupi Petra Dundova, u čijoj muzici i telom i dušom uživamo decenijama, Speedy-a, Mary-a, Gorana Isića i Predraga Janusa.

Adam Beyer je švedski DJ i producent koji karijeru započinje početkom devedesetih godina danas je jedna od najvećih svetskih atrakcija, zahvaljujući svojoj raskošnoj produkciji.

Rođen je 1976. godine i prve dodire sa muzikom ostvaruje već krajem osamdesetih godina. 

 

Njegovi prvi DJ setovi koketiraju sa hip-houseom, acidom i technom ali se ubrzo profiliraju i stapaju u promišljenu i fokusiranu celinu.

 

Opširnije o Adam Beyer-u možete pogledati ovde

 

 

 Adam Beyer

Adam Beyer

 

 

Petar Dundov je Hrvatski DJ i producent, rođen u Zagrebu 1973. godine. Još od detinjstva on je bio fasciniran sa sintisajzerskim zvukom i konceptom razvijanja novog muzičkog talasa.

1989. godine je kupio svoj prvi sintisajzer i počeo praviti muziku pod uticajem Kraftwerk-a, Jean M. Jarre-a i Depeche Mode-a.

1993. godine on je napravio himnu za prvu Hrvatsku rejv žurku "Under City Rave" koja je kasnije izdata kao njegva prva 12" ploča na Formaldehyde Records iz Berlina.

Opširnije o Petru Dondov-u možete pogledati ovde

 

 

 Petar Dundov

Petar Dundov

 

 

DJ Mary

 

Dugogodišnje iskustvo te velika ljubav za elektronskom muzikom profilisali su DJ-a koji danas na Zagrebačkoj sceni uživa veliku popularnost.

Mary je kontinuirano prisutan na klupskoj sceni u Hrvatskoj, te je jedan od pionira techno pravca u Zagrebu.

Njegovi prvi dodiri sa elektronskom muzikom krenuli su sa Kraftwerkovim albumom “Man Machine” koji ga je prilično impresionirao, zatim Jean-Michel Jarre, new wave techno-pop scena sa bendovima Human League, Depeche Mode, Soft Cell, Visage, Ultravox, Japan, Blancmange…

 

Opširnije o DJ Mary-ju možete pogledati ovde

 

 

 DJ Mary

DJ Mary

 

 

Speedy je rođen u Beogradu 1989. godine. Još kao mlađi pokazivao je interes za elektronsku muziku kojom se aktivno bavi od svoje 17-te.

Ubrzo osniva organizaciju Funky Criminimalz gde sa svojim partnerom Goranom Isićem organizuje niz događaja na kojima gostuju – Misjah, Boriqua Tribez, Cave. U to vreme poèinje da radi na svojoj produkciji i dolazi do svojih prvih izdanja za labelove Night Light, Vezotonik, Work Hard Play Hard i druge…

 

Opširnije o Speedy-ju možete pogledati ovde

 

 

 Speedy

Speedy

 

 

Goran Isić je rođen u Beogradu 29 Maja 1969god. Muzički talenat pokazuje 90-te godine pop-dance EP-em za izdavačku kuću “Jugodisk”.

Nakon toga radi kao studijski muzičar i producent.

Svoje iskustvo je sticao saradnjom sa svim poznatim muzičarima na ex YU prostorima (Van Gog, EKV itd.).

 

Opširnije o Goranu Isić možete pogledati ovde

 

 

 Goran Isić

Goran Isić

 

 

Predrag Janus

DJ iz Beograda, član organizacije Funky Criminimalz. Nastupao je sa velikim imenima kao što su: Cristian Varela, Ben Sims, Marco Bailey, Petar Dundov, Mary, Marko Nastić, Veztax, Kobaya, Marko Milosavljević, Goran Kan Kerkez…

Tokom nastupa ima odličnu komunikaciju sa publikom i time je trera na ples bez prestanka…

 

 

 Predrag Janus

Predrag Janus

 

 

Karte za "Lucky Records Showcase" nalaze se u pretprodaji po ceni od 1000 dinara, VIP karte 1500 dinara.

Prodajna mesta karata: Bilet servis, Beogradska arena, Ušće šoping centar.

 

 

 Lucky Records Showcase, Adam Beyer, BG

Lucky Records Showcase, Adam Beyer, BG

 

 

Lucky Records Showcase with Adam Beyer facebook event