Home

VESTI

“Lucky Records” i Beck’s dovode Mauro Picotto-a

No Comments Najave

„Lucky Records“ i Beck’s dovode Mauro Picotto-aSvuda gde je jak beat, dobra energija, najbolja muzika, tu je i Beck’s! Već godinama Beck’s je sinonim za dobru zabavu i vrhunske izvođače! Beck’s uvek prepoznaje dobru energiju i pruža beskompromisan provod na vodećim muzičkim događajima kao što je Beck’sperience iznenađujući domaću publiku svetski priznatim imenima elektronske muzike.

    

Iz godine u godinu, uzbuđenje, autentičnost, bunt protiv dosade svakodnevice i vrhunska zabava, postali su drugo ime Beck’s-a!
   

Mauro Picotto godinama privlači našu pažnju zbog odlične produkcije i albuma koji su ušli u srca mnogih. Legendarne numere „Komodo“, „Pulsar“ i „Awesome“ vrte se i dan danas, a pamte se i njegove „Meganite” klupske večeri na Ibizi, u svoje vreme najposećenije na čarobnom „belom ostrvu“. Iza njega stoji preko 600 producentskih numera i još veći broj remiksa, prodatih u preko 6 miliona kopija širom planete. Tokom svoje plodne karijere nagrađivan je mnogo puta, od strane publike i kritike (Deejay Magazine – Best DJ, DJ Awards 2005 Ibiza: Winner).

U godini iza nas Mauro je pokrenuo “Alchemy Music Festival” u Cavour-u, svom rodnom gradu u Italiji, dvodnevni apsolutno underground festival, na kome je pružio mogućnost mladim talentima da puštaju muziku sa njim – „rame uz rame”. 2011. godinu obeležio je i izlazak i njegovog posednjeg studijskog albuma, „TwentyEleven", koji je još jednom potvrdio da je Mauro Picotto ime koje se, posle 30 godina karijere, nalazi u samom svetskom vrhu muzičke industrije.

Veterana i kralja italijanskog tehno zvuka dočekaćemo “u punom stilu” 16. juna, u prostoru Bašte Sava Centra u Beogradu!

 

 

 „Lucky Records“ i Beck’s dovode Mauro Picotto-a

„Lucky Records“ i Beck’s dovode Mauro Picotto-a

 

 

Iste večeri nastupiće Kobaya (Nenad Petrovic) – jedan od najboljih producenata sa naših prostora i danas aktivan član Recon Warrioirs ekipe, Speedy i Goran Isić, DJ-evi i producenti, osnivači kuće Lucky Records, kao i Toma Tek i Klaus, duo iz Novog Sada čiji b2b garantuje energičan zvuk i beat.

Prvi kontigent ulaznica za naredni “Lucky Showcase” nalazi se u prodaji (Bilet servis, Beogradska Arena, www.tickets.rs) po ceni od 800 din.