Home

VESTI

LTJ Bukem i MC Conrad u NS

No Comments Najave

LTJ Bukem i MC Conrad u NSČuveni britanski dvojac LTJ Bukem i MC Conrad nastupiće 22. maja u klubu Amnesia u Novom Sadu, a kao podrška te večeri nastupiće Rahmanee, M Tech, Lemon i M2 (Burn DJ Team) sa specijalnim Drum and Bass setom.  

Prethodni nastup najavljen za 17. april odložen je zbog prekida letova izazvanog erupcijom vulkana na Islandu.

 

Kupljene ulaznice kao i ulaznice osvojene u nagradnim igrama putem medija važiće i za novi datum, dok će ulaznice i dalje biti u prodaji po ceni od 590 dinara u Gigstix prodavnicama u Novom Sadu i Beogradu, a na dan nastupa ulaznice će iznositi 790 dinara do ponoći i 890 dinara nakon ponoći. 

 

Povodom nastupa LTJ Bukema i MC Conrada biće održane i dve promotivne žurke u sredu 12. maja u klubu Cuba Libre, kada će nastupati Dee Face, i u subotu 15. maja u Gusanu, kada nastupa DJ Lemon. Obe žurke počinju u 22h, a posetioci će moći da osvoje ulaznice za nastup LTJ Bukema i MC Conrada. 

 

 

 Odložen nastup LTJ Bukema i MC Conrada u Novom Sadu za 8. maj
Odložen nastup LTJ Bukema i MC Conrada u Novom Sadu za 8. maj

 

LTJ Bukem i MC Conrad sarađuju gotovo dve decenije, i uvek znaju da naprave sjajnu žurku a dobro je poznato koliko uživaju u nastupu pred domaćom publikom. Njihov DVD “Live from EXIT“, nastao je sa njihovog nastupa na Exitu 2007, a prošle godine nastupali su na otvaranju festivala Cinema City na Petrovaradinskoj tvrđavi. Zajedno, LTJ Bukem i MC Conrad predstavljaju jedinstvenu muzičku atrakciju, a po prvi put publika u Novom Sadu će ih videti u intimnoj klupskoj atmosferi.  

“Veoma smo razočarani što nismo stigli na žurku. Zajedno s organizatorima pronašli smo najbliži mogući datum i nadamo se da neće biti novih božijih dela koja će nas sprečiti da „razvalimo” Novi Sad 22. maja – poručio je LTJ Bukem publici nakon odlaganja njihovog nastupa.