Home

VESTI

LTJ Bukem i MC Conrad u aprilu u NS

No Comments Najave

LTJ Bukem i MC Conrad u aprilu u NSNeverovatna muzička energija Drum and Bass veterana, LTJ Bukema i MC Conrada ponovo stiže u Novi Sad.

 

Čuveni britanski dvojac nastupiće 17. aprila u klubu Amnesia, a kao podrška te večeri nastupiće Rahmanee, M Tech, Lemon i M2 (Burn DJ Team) sa specijalnim Drum and Bass setom.  

Britanski jazz-bass maestro LTJ Bukem i MC Conrad nastupaju zajedno još od početka devedesetih, i svedoci su promena kroz koje je drum and bass prolazio: od undergrounda do komercijale i na kraju do veoma važnog i cenjenog muzičkog žanra.

 

Na početku karijere LTJ Bukem inspiraciju je pronalazio u fusion jazz facama sedamdesetih kao što su Lonnie Liston Smith i Chick Corea, ali i u elegičnom čikaškom hausu i  detroitskom tehnu. Danas je vrhunski DJ, čovek koji je snovao Good Looking Drum and Bass etiketu, koncept nastao iz njegovog strastvenog verovanja da jedinstveni muzički zvuk zahteva platformu.
 
 

LTJ Bukem i MC Conrad u aprilu u NS

LTJ Bukem i MC Conrad u aprilu u NS

 

LTJ Bukem i MC Conrad sarađuju gotovo dve decenije, i uvek znaju da naprave sjajnu žurku a dobro je poznato koliko uživaju u nastupu pred domaćom publikom. Njihov DVD “Live from EXIT“, nastao je sa njihovog nastupa na Exitu 2007, a prošle godine nastupali su na otvaranju festivala Cinema City na Petrovaradinskoj tvrđavi. Zajedno, LTJ Bukem i MC Conrad predstavljaju jedinstvenu muzičku atrakciju, a po prvi put publika u Novom Sadu će ih videti u intimnoj klupskoj atmosferi.

Prodaja ulaznica za žurku po prvoj promotivnoj ceni od 490 dinara počinje u ponedeljak 8. marta putem Internet sajta Gigstix.com i u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu. Pretprodaja ulaznica po ceni od 590dinara počinje 1. aprila, u Gigstix prodavnicama, dok će na dan nastupa ulaznice iznositi 790 dinara do ponoći i 890 dinara nakon ponoći.