Home

VESTI

Lovebirds uživo ove subote @ Julian Loft!

No Comments Najave

Lovebirds uživo ove subote @ Julian Loft!Za subotu, 14. decembar, Julian Loft priprema iznenađenje. Solo projekat nemačkog producenta Sebastiana Doeringa, Lovebirds, nastupiće u Julian Loft-u 14. decembra, tačno u ponoć!

  

Ovo će biti prvi put da nastupa u Beogradu, a poznavaoci već znaju koliko jedinstven ume da bude Lovebrids za DJ pultom. Njegov DJ set je kao putovanje kroz vreme, u zvukove iz ’70-ih i ’80-ih, ali upakovane u modernu klupsku muziku. Lovebirds će za DJ pult izaći tačno u ponoć, a nakon njegovog nastupa muzičko kormilo preuzeće rezident večeri, Miss Millie. Ulaz je slobodan uz rezervaciju mesta.
 

Dan ranije, u petak 13. decembra, Julian Loft je pripremio pravo iznenađenje za posetioce kluba! Otkrićemo samo da će veče biti inspirisano famom koja vlada oko datuma „Petak 13-i“, ali stroga pravila kluba zabranjuju da nam kažemo više – zato dođite u Beton halu, na adresu Karađorđeva 2-4 i saznajte više.

 

 

 Lovebirds uživo ove subote @ Julian Loft!

Lovebirds uživo ove subote @ Julian Loft!

 

 

Tom Novy nastupiće u Loft-u 20. decembra, a serija gostovanja stranih DJ-eva biće zaokružena kada 26. decembra za DJ pultom kluba budu nastupili Frau Casio i DJ Mendo.

LOVEBIRDS UŽIVO OVE SUBOTE U
KLUBU JULIAN LOFT!
Tačno u ponoć!

Julian Loft
Beton hala
Karađorđeva 2 – 4
069.388.48.48