Home

VESTI

Love Fest 2010. Compressor, Novi Sad

No Comments Najave

Love Fest 2010. Compressor, Novi Sad

Love fest odigraće se u subotu 13.Februara i to u simbolu ljubavi! U ponoć 14.Februara na dan zaljubljenih u savršenom ambijentu u i uz savršenu muziku poljubite svoju voljenu osobu ili nađite onu pravu baš to veče.

Ovogodišnji LOVE FEST biće održan u nedavno otvorenom noćnom klubu Compressor, i to u znaku generalnog medijskog sponzora-dnevnog lista 24 SATA! U saradnji sa organizatorima, deliće se pokloni za parove ali naravno i besplatne karte, zato redovno pratite ovu grupu na fejsbuku i vaš omiljeni dnevni list-24 SATA!

Novosadski renomirani disk džokeji nastupiće na Love Festu u Novom Sadu, i to na 2 stejdža. Na 24 SATA FEST stejdžu nastupiće 3 mlada dj-a već poznati novosadskoj publici,a oni su ALEX K, DEEZ i DJ SHOT. Dok će na LOVE stejdžu nastupiti SPACE MOTION dvojac uz njihov opušteniji set u skladu romantične večeri, dok će sa njima dj pult deliti i rezident kluba MISHA.

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=Z6EBBUArg6k|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 

Ulaz na ovu žurku naplaćivaće se 150 dinara na blagajni kluba. A zbog udobnosti posetilaca, biće ograničen broj karata koje će se naći u prodaji, zato isplanirajte svoj dolazak ranije i budite deo zabave o kojoj će se pričati!

Vise informacija na n lovefestns@gmail.com Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. ili 069/770-106