Home

VESTI

London New School vs. Old School @ Drug§tore

No Comments Najave

London New School vs. Old School @ Drug§torePosle 20 godina preznojavanja po klubovima, skladištima i festivalima, najzaslužnije glave u okviru tech house žanra na anderground scenama Srbije i Velike Britanije imaju priliku da 17. oktobra ukrste bitove u klubu Drug§tore. Wiggle VS. Happy People. Stara škola protiv nove škole. Vinil protiv digitalnog.

  

Edija (zlog) Ričardsa nema svrhe posebno predstavljati. On je izvor andergraund tech house-a. Iako senior po standardima koji ga okružuju, Edi ne dozvoljava da ga pregazi vreme. Bilo da izdaje za svoju etiketu Wiggle, ili za etikete poput Storm, Absurd, Edi konstantno pomera granice tech house zvuka, što mu očigledno ne predstavlja problem.
 

Arčija Hamiltona smo već imali prilike da dobro upoznamo u proteklih godinu dana, nakon što je priredio jednu od ubedljivo najveselijih žurki koje je Beograd imao prilike da proživi u 2013. godini. Ljubav na prvo slušanje. Arči  je rezident Rhytmatic-a, jednog od najvećih serijala londonskih warehouse rejvova. Osnivač je Moscow Records-a, a njegove trake ne napuštaju setove legendi poput Marka Karole i Valentina Kancijanija.  

Happy People banda je bez ikakvog natezanja karotidna vena beogradskog podzemlja, ekipa glavnih i odgovornih urednika moralnog posrnuća omladine u proteklih (od pre par meseci tačno) 20 godina. Za ovu borbu tu su Lale, Marko i Petar koji najavljuju b2b2b vinil set na tri gramofona. Tri gramofona za tri preiskusne barabe, među kojima opet nije jasno gde se povlači crta između stare i nove škole. Pobednik svakako neće pre devet kući.

 

 

 London New School vs. Old School @ Drug§tore

London New School vs. Old School @ Drug§tore

 

 

LONDON NEW SCHOOL vs. OLD SCHOOL by Happy People // 17/10  @ Drug§tore
EDDIE RICHARDS (Wiggle, UK)
ARCHIE HAMILTON (Moscow Records, UK)
PETAR CVETKOVIĆ B2B MARKO VUKOVIĆ B2B LALE (Happy People, SER)

EDDIE RICHARDS: www.soundcloud.com/eddie-richards
ARCHE HAMILTON: www.soundcloud.com/archiehamilton
HAPPY PEOPLE: www.facebook.com/pages/Happy-People/150719135087284

ULAZ: 500 rsd
FACEBOOK EVENT: www.facebook.com/events/451308918341149/

ADRESA: Bulevar Despota Stefana 115 – Poenkareova
(okretnica autobusa: 33, 37, 48, 58)

MAPA

Više informacija o svim događajima u klubu Drugstore na:
www.facebook.com/drugstore.beograd
www.twitter.com/clubdrugstore
www.instagram.com/clubdrugstore

TEKST: Matija Medenica