Home

VESTI

LOFT Bar: Novo mesto na mapi noćnog života Beograda!

No Comments Najave

LOFT Bar: Novo mesto na mapi noćnog života Beograda!Beograd će uskoro postati bogatiji za još jedno, potpuno novo mesto za izlazak! LOFT Bar lociran na savskom pristaništu u Beton hali, na adresi Karađorđeva 2-4, biće svečano otvoren u petak i  subotu, 6. i 7. decembra.
 
LOFT je udoban lounge bar koji predstavlja pravo mesto uživanja za sve one koji nakon napornog radnog dana žele nešto ranije da započnu sa klabignom.

  

Svakog četvrtka, petka i subote, vrata LOFT bara biće otvorena već od 21h, kada započinje zagrevanje uz zavodljive lounge ritmove – a negde iza 23h posetioci će moći da opuste svoje kravate i poskidaju sakoe jer tada LOFT donosi pravu klupsku atmosferu! Muzički koncept na kojem će biti zasnovan program LOFT-a podrazumeva okupljanje iskusnih urbanih klabera, ljubitelja dobrog elektronskog zvuka i srodnih urbanih klupskih žanrova, najkvalitetnije mainstream i opšteprihvatljive underground muzike. Renomirani beogradski di-džejevi poznati po sjajnim žurkama na kojima se ostaje do zore, biće ponosni rezidenti novog omiljenog mesta za izlaske. Uskoro više detalje o muzičkom programu.

 

 

 LOFT Bar: Novo mesto na mapi noćnog života Beograda!

LOFT Bar: Novo mesto na mapi noćnog života Beograda!

 

 
Pored muzičkog, program će biti obogaćen i drugim raznovrsnim sadržajima, performansima, modnim događajima, video radovima, instalacijama i izložbama. Uz vrhunsku uslugu i široku ponudu pića, koja će uključivati i premium brendove, u ponudi će biti i lagani obroci u obliku finger food-a. Bar će biti prepoznatljiv po koktelima, koji će uz standardne uključivati i vanserijsku ponudu, a posetioci LOFT bara moći će da uživaju i u proizvodima od kafe jednog poznatog italijanskog brenda.

LOFT BAR
NOVO MESTO NA MAPI NOĆNOG ŽIVOTA BEOGRADA!
Svečano otvaranje „LOFT“ bara zakazano za 6. i 7. Decembar

Lajkujte LOFT na Fejsbuku: www.facebook.com/loftbg
Pratite LOFT na Tviteru: www.twitter.com/loftbg
#loftbg

Not hard, not soft. LOFT.