Home

VESTI

LIZZ (RO) w 031 Republic at KPTM

No Comments Najave

LIZZ (RO) w 031 Republic at KPTMJedan od najperspektivnijih DJeva rumunske scene LIZZ nastupaće u klubu KPTM u subotu 02. februara a domaću podršku pružiće 031 Republic dvojac Luka Vuković b2b Ivan Radojević, Depra i Dušan Lazović i Milovan Stojanović iz DBDZ kolektiva.
  

Iako vrlo mlad, LIZZ u sebi ima nešto što ga izdvaja iz mase i mami osmeh na lice svakome.
   

Njegove DJ sposobnosti i produkcijsko umeće donele su mu veliku popularnost i podršku publike gde god da se nadje. Radio je na najboljim festivalima elektronske muzike u Rumuniji, Sunwaves i MIORITMIC. Svojim kvalitetom u produkciji privukao je pažnju velikih etiketa i izdao trake za Hoxton Records, Why so Series, EASTENDERZ & Valioso Recordings.

 

www.soundcloud.com/bucuresti-underground/bucur003-lizz

 

Luka Vuković i Ivan Radojević (031 Republic) su DJ-evi koji dolaze iz Užica, a trenutno žive u Beogradu. Domaću klupsku scenu osvojili su jedinstvenim stilom miksanja, ogromnom harizmom i pozitivnom energijom koja pleni svaki klub ili neki drugi prostor za ples. Njihovi muzički počeci vezuju se za tehno. S vremenom u priču ulazi i house, pa svoje setove usmeravaiju ka autentičnom tech house zvuku, sada svoj muzički stil definišu kao tech, micro i minimal sa primesama house zvuka u svim svojim oblicima. Iako im se stil vremenom razvijao i menjao, na bini se sjajno dopunjavaju i dele veliku strast koju prenose na publiku i od samih početaka uspešno gaje jedinstveni gruv koji sada već njihov zaštitni znak. 

 

 

 LIZZ (RO) w 031 Republic at KPTM

LIZZ (RO) w 031 Republic at KPTM

 

Karte su dostupne na svim prodajnim mestima DD tickets i WinWin Shop-ovima po ceni od 300 rsd.

 

LIZZ / Romania
www.soundcloud.com/petre_lizz

Luka Vuković b2b Ivan Radojević / 031 Republic
www.bit.ly/mixcloud031Republic
www.bit.ly/mixcloudLukaVukovic
www.bit.ly/mixcloudIvanRadojevic

Milovan Stojanović / DBDZ
Dušan Lazović / DBDZ
www.bit.ly/mixcloudDBDZ
www.bit.ly/mixcloudMilovanStojanovic

Depra / Falso Berlina
www.soundcloud.com/depraa