Home

VESTI

Little Boots u klubu Plastic

No Comments Najave

Little Boots u klubu PlasticMlada Britanka Victoria Christina Hesketh je zbog sićušnih stopala poznata pod nadimkom Little Boots, ali su zato njeni nastupi prepuni "velikih" bitova i melodija.

Plastic vas ovom prilikom poziva da nam se pridružite 10. februara, kada će Little Boots, pravo s britanskih top lista i žurki, sleteti u Beograd i zapaliti klub DJ setom!!!

 

Ova elektro-sint-pop-disko heroina kao najveću inspiraciju navodi legende Kraftwerk, Gary-ja Numan-a i Pink Floyd, ali se u njenim melodijama može prepoznati fuzija pravaca i uticaja, zbog čega je često porede s Florence + The Machine, Goldfrapp i La Roux, između ostalih.

 

 

Little Boots u klubu Plastic
Little Boots u klubu Plastic
 

Hesketh je karijeru započela u lokalnom bendu Dead Disco, ali je zbog snažnih ličnih ideja odlučila da karijeru nastavi solo. Nekoliko dobro prihvaćenih YouTube klipova i nastup kod Jools-a Holland-a bili su dovoljni da se Little Boots nađe na zavidnom prvom mestu BBC-jeve godišnje liste "muzičara koji obećavaju" za 2009… Potom je sve išlo svojim tokom, te je "Hands", debi album Little Boots, odmah dospeo na Top 10 britanske liste.

Naredne dve godine Little Boots je neumorno putovala u okviru prve svetske turneje. Od Reading-a i Leeds-a, sve do Coachella-e, i potom nazad kući u Britaniju. Proteklih meseci držala se van očiju javnosti zbog pripremanja novog materijala, a sada kreće na novu turneju, gde će joj jedna od stanica biti Plastic! Dođite da vidite šta je sve novo spremila za ekskluzivni DJ set!