Home

VESTI

“Liquid Soul” Live & “Sleek” Live, Klub Studio 69

No Comments Najave

NASLOV: “Liquid Soul” Live & “Sleek” Live, Klub Studio 69Nicola Capobianco, rođen u Švajcarskoj, od ranog detinjstva je bio privučen magiji elektronske muzike. 1993 godine počinje da pušta progressive trance dj setove na party-ima i sve do 2001 godine bavio se samo DJ-ingom, kada odlučuje da pokrene projekat “Liquid Soul”.

 

Nakon mnogo singl izdanja za svetski poznate izdavačke kuće, počinju  i njegova putovanja i gostovanja na mnogim festivalima širom sveta: Brazil, Japan, Meksiko, Engleska, Nemačka, Grčka, Izrael itd.

 

To njegovo dugogodišnje bavljenje DJ-ingom mu je bila osnova da od samog starta u producentskim vodama zasija punim sjajem, znajući tačno kako da dopre do slušalaca i šta je to što će zapaliti dancefloor.

 

 

 NASLOV: “Liquid Soul” Live & “Sleek” Live, Klub Studio 69

“Liquid Soul” Live & “Sleek” Live

 

 
2006. godine izlazi njegov prvi solo album pod imenom "Synthetic Vibes", čiji je tiraž odmah rasprodat i koji je postao najprodavaniji album te godine. To je značilo da je Nicolo "pogodio u centar" interesovanja publike. Započeo je novu eru u progressive muzici, zastupajući melodičan progressive zvuk, uvijen u odličnu produkciju. Od tog albuma, “Liquid Soul” je vezan za “Iboga Records” izdavačku kuću. 2008. godine izlazi drugi njegov solo album "Love in Stereo" za “Iboga Records”, koji takođe postaje najprodavaniji album te godine, a 2009 godine izlazi dupli CD – album "Love in Stereo – RMX" sa remixima vodećih artista na trance i progressive sceni.

 

 

 NASLOV: “Liquid Soul” Live & “Sleek” Live, Klub Studio 69

“Liquid Soul” Live & “Sleek” Live

 

 

2006. godine, Nicolo zajedno sa Martinom osniva izdavačku kucu “Microcosmos records” , progressive projekat “Earshugar”. Pored toga, oprobao se i u nešto minimalnijim vodama, projektom “Sleek” koji će beogradska publika imati prilike (pored Liquid Soul Live) da u Klubu “Studio 69” u zgradi BIGZ-a u Petak 24.02.2012. od 22:00h.

 

Karte u prodaji po ceni od 650 din na blagajnama Eventim-a.

 

Dovla // Pion // DJ set
SLEEK // Flow, Švajcarska // LIVE set
Buca // Digit Numb3r // DJ set
LIQUID SOUL // Iboga Records, Švajcarska // LIVE set
Stole // XperimenT // DJ set

 

Progressive Club Party @ Club Studio 69
Liquid Soul Live & Sleek Live, Petak 24.02.2012. od 22:00h
Klub “Studio 69”, zgrada BIGZ-a, Bulevar Vojvode Mišića 17, Beograd