Home

VESTI

Let’s make Jumbus u Beogradu!

No Comments Najave

Let's make Jumbus u Beogradu!„Let’s make Jumbus“, novi party brend koji od ove jeseni pravi vrhunske žurke sa najboljim domaćim bigroom i progresiv house DJ imenima i okuplja sjajnu party ekipu svakog četvrtka u klubu Plastic.

  

Ovog četvrtka, na redu je „Jumbus- No shave November“, koji poziva sve brade i brkove Beograda na još jedno jedinstveno veče u Plastic-u, sa puno kvalitetne muzike i zagarantovanim provodom.
  

No, i ukoliko ne možete da se pohvalite negovanom bradom ili brkovima, ne očajavajte, jer to nije razlog da propustite priliku da se sjajno provedete, a Jumbus ekipa pronaći će način da vas uključi u ideju „No Shave November“-a, svojim domišljatim i kreativnim idejama. Za sjajan provod tu noć biće zaduženi- DJ Showbiz, DJ  Divolly & Markward i DJ Rosske.

 

 

Let's make Jumbus u Beogradu!

Let's make Jumbus u Beogradu!

 

 

„Reakcije na Jumbus su odlične. Otkako je sve počelo dobijamo samo pohvale i pozitivne komentare i, naravno, trudićemo se da tako i ostane. Zato za svaki četvrtak gledamo da smislimo nešto drugačije, što će privući ljude i što će im biti zanimljivo. Ovog četvrtka na ideju smo došli da to bude „No Shave November“, jer je to tema gde svi mogu biti kreativni i iscrtaju sebi lice. Ujedno, „No Shave November“ je je kampanja započeta 2009. godine sa ciljem podizanja stanja svesti u vezi raka prostate. Cilj je što više ceniti zdrav rast kose, brade, brkova, jer većina obolelih ljudi gubi to isto. “, kazu organizatori Jumbusa.

 

 

  {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=ssGHs-KSF1I|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Let's Make JUMBUS Every Thursday @ Plastic!

 

 

Prvi Jumbus, koji je održan 30.oktobra, napravio je atmosferu za pamćenje i stvorio motivaciju za pravljenje sve veće i veće veće ludnice svakog narednog četvrtka. Zatim su usledili Jumbus Vol.2, Vol.3 i Vol.4, svaki od njih sa zadatkom da se razbije monotona atmosfera žurki, na kakvu smo do sada navikli. Ove žurke razlikuju se upravo po tome što su drugačije, i to zahvaljujući sjajnoj, mladoj i kreativnoj ekipi, koja za svaki četvrtak smišlja novu temu žurke, ali i brojna iznenađenja, Jumbus koktele, nagradne igre i sl.

Ulaz na Jumbus je besplatan, jedino je prethodno neophodna rezervacija, koju je moguće obezbediti putem br.tel 064/97-11-663 ili preko zvanične FB stranice www.facebook.com/jumbus.organisation.