Home

VESTI

Leto u punom zamahu na splavu Plastic Light

No Comments Najave

Leto u punom zamahu na splavu Plastic LightPetak, 21. jun od 23h @ Plastic Light – SEMAFOR PARTY. Ovoga petka, po prvi put na Plastic Light-u, pravimo vam žurku da se zaljubite! Slobodni ili u paru, dođite da se zabavimo, pronađemo ili ponosno pokažemo svoju srodnu dušu na semafor žurci!

  

Na ulazu u klub sve goste će čekati bedževi – vaše je samo da izaberete: Za zauzete – NO NO NO, Za one koji se nećkaju – CALL ME MAYBE, Za slobodne – GET LUCKY.
   

Naši rezidenti Mirko&Meex biće zaduženi za vrhunske haus remikse tokom čitave noći, a promocija pića naših partnera iz Smirnoff-a se podrazumeva – ko do 00.30 naruči flašu, dobija 0,5 l gratis!

Dođite da se zaljubimo!

 

Subota, 22. jun od 23h @ Plastic Light – MAINSTREAM PRESSURE

Subota u Plastiku. Prosto i jednostavno. Najkrcatije, najvrelije i najzabavnije veče u gradu, ovoga puta s prizvukom leta ! Ike&Prema čitavu noć vrte hitove svih žanrova, aktuelne, buduće i klasike, sve što biste voleli da čujete u klupskom aranžmanu!

 

 

 Leto u punom zamahu na splavu Plastic Light

Leto u punom zamahu na splavu Plastic Light

 

 

Naravno, subotom u saradnji s našim partnerima iz Smirnoff-a pravimo i posebne promocije pića, o čemu ćete biti obavešteni putem naše Fejsbuk stranice – stalno vas čeka nešto novo! 🙂
Rezervišite na vreme, znate da će biti gužva 🙂