Home

VESTI

Len Faki ipak u Depo Magacinu!

No Comments Najave

Len Faki ipak u Depo Magacinu!Čuveni nemački DJ Len Faki će, zbog najavljene kiše, večeras (19. jun) umesto u Barutani nastupiti u Depo Magacinu.
 

Prava provala oblaka najavljena za večeras u Beogradu, pa se žurka seli u Depo Magacin u Travničkoj ulici u Savamali, gde je nezobaravan provod prošli put napravio vatreni Italijan Sem Paganini. Ovo je prvo beogradsko gostovanje legende berlinske scene i kultnog kluba Berghain u prestonici Srbije.
  

Zbog toga će Faki, koji dolazi povodom rođendana DJ Speedy-ja, kao pokon pred beogradskom publikom premijerno izvesti nekoliko traka koje samo par dana kasnije izlaze na labelu slavnog Berghaina – Ostgut ton. Plan žurke ostaje isti, warm-up radi domaća tehno dama Kristina Lalić, dok parti zatvara slavljenik Speedy.

 

Karte se u toku dana mogu kupiti u svim “Win win” radnjama i u “DD tickects” (Strahinjića Bana 22) po ceni od 1.190 dinara, dok će na ulazu u Depo koštati 1.500 dinara. Svi koji žele da vrate karte zbog promene lokacije to mogu uraditi u ponedeljak i biće im refundiran novac.

 

 

 Len Faki ipak u Depo Magacinu!

Len Faki ipak u Depo Magacinu!