Home

VESTI

Lea Dobričić + Velika Gradska Igranka = ?

No Comments Najave

Lea Dobričić + Velika Gradska Igranka = ?Koje mesto spaja Leu Dobričić i Veliku Gradsku Igranku ovog vikenda? Naviknuti smo na to da klub na adresi Francuska 6 iz nedelje u nedelju donosi odličan party program – a ovog vikenda u klubu DOT se sprema nešto zaista posebno!

  

Ovog četvrtka, 26. novembra, klub DOT biće domaćin promo žurki za film “NizBrdo”, čija premijera je zakazana za nedelju 29. novembar u bioskopu “Šumadija”.
   

Film je snimljen tokom protekle ski sezone po divljim predelima i obroncima Kopaonika, a potpisuje ga produkcija Planinski Pokret. Na promo partiju muziku će puštati Gagi Kabadajić i Dača Milojević, a posetioci će ponovo moći da uživaju u all inclusive konceptu koji će im omogućiti da dobiju garderobu i piće za celo veče kupovinom karte od svega 700 dinara!

 

U petak 27. novembra, prva dama beogradskog klabinga Lea Dobričić biraće muziku za posetioce DOT-a cele večeri! Iako je navikla da "vrti" pred nekoliko hiljada ljudi na odličnim gradskim rejvovima poput nedavnog giga sa Umekom u Belexpocentru, Lea se fenomenalno snalazi i pred "manjom" publikom, što je već nekoliko puta dokazala na svojim nastupima u klubu DOT. Njen celovečernji DJ set zakazan za petak od 23h biće program za odabrane, njene najveće fanove i prave poznavaoce dobrog klupskog zvuka. Ulaz je free do ponoći, nakon toga karta na ulazu će koštati 300 dinara.

 

 

 Lea Dobričić + Velika Gradska Igranka = ?

Lea Dobričić + Velika Gradska Igranka = ?

 

 

Da li ste spremni za Veliku Gradsku Igranku? Ove subote, 28. novembra, u DOT-u prisetićemo se kako je to kada dame biraju, a gospoda igraju. Povedite društvo i obujte plesne cipele jer niko neće sedeti mirno! Za to će se pobrinuti gradski DJ tandem u sastavu DJ Ike & Bege Fank, naravno uz nezaobilazne muzičke pravce kao što su disco, funk i soul jer je dobra muzika uvek u modi. Igranka počinje u 23h, a ulaz je slobodan.

Sačuvajte energiju jer vas već sledećeg vikendsa u DOT-u očekuju još dve odliče žurke: u petak 4. decembra gostujući DJ biće Aneuria iz susedne Slovenije, kojm će ovo biti veliki povratak na scenu nakon duže pauze u nastupanju! U subotu 5. decembra po prvi put u DOT-u vrteće Revamp! Ekipa, koja je već duže vreme prisutna na beogradskoj klupskoj sceni i probija se svojim specifičnim muzičkim stilovima.