Home

VESTI

Lea Dobričić u Maximusu!

No Comments Najave

Lea Dobričić u Maximusu!Stižu dobre vesti za sve clubbere. Uzavrela letnja atmosfera i Summer rave party sjajna je kombinacija za odličan letnji clubbing.  U subotu, 6. juna u Maximusu nastupa Lea Dobričić. Zagrejte se za pravi tehno spektakl i fantastičnu damu koja osvaja underground scenu širom sveta.

  

Pobednica “Burn Studious Residency 2013” takmičenja održanog na Ibizi, posle rezidenture na Ibizi u jednom od najvećih svetskih klubova Ptivilege, dolazi u Kotor da začini nesvakidašnji tehno spektakl u Maximusu.
  

Ova harizmatična, veoma talentovana i atraktivna dama u muzičkoj industriji je od 2005. godine, napravivši bum u poslednjih par godina, nastupajući u najprestižnijim evropskim klubovima i festivalima i to rame uz rame sa DJ – evima kao što su: Laurent Garnier, Umek, Dubfire, Anja Schneider, Miss Kittin, Silicone Soul i mnogim drugim. Od šarmantne Lee očekujte privlačnu mješavinu deep house, tech house, minimal i techno tonova. Uvijek sa preciznom mješavinom i ekstremnom elegancijom na jedinstven način donosi svježinu i nevjerovatnu energiju. Identična energija osjeća se i u njenoj produkciji. Pokazala je svoj talenat u maju 2010. godine osvojivši prvo mjesto među stotinama aplikanata na remix takmičenju “Stefano Noferini – Papi”. Remix je objavljen na Deepperfect recordsu. Od tog trenutka Lea uspostavlja saradnju sa mnogim uticajnim izdavačkim kućama: Bosphorus, Underground Recording, Italo business, Freshin, Burane recordings, Lovable Fairy Tale, Killing Machine, No – Logic…

 

Uvijek posebna i nova, a njena muzika izaziva interakciju intezivne emocije i vrhunski muzički doživljaj.

 

 

 Lea Dobričić u Maximusu!

Lea Dobričić u Maximusu!

 

 

Ljubitelji elektronskog zvuka imaće priliku da čuju i Miloša Vučkovića, aka. Soft 85 iz hercegnovske GroovyCastelNuovo porodice. Soft 85 je iskusno ime domaće underground scene. Karakterišu ga pozitivni house zvuci, a za njega kažu da umije da osjeti publiku i napravi sjajnu atmosferu na eventu. Voli harmoniju u muzici i životu, a najviše od svega voli iskrenost u radu, prije svega u umetnosti kakva je muzika. Imaćete priliku da čujete jedan sasvim novi deep zvuk koji će upotpuniti celokupnu letnju rejv žurku u Maximusu.

Cena ulaznice: do ponoći 3, nakon toga 6 eura.

Dobrodošli!

Web site: www.discomaximus.me
Pratite nas i preko facebooka www.facebook.com/maximuskotor.