Home

VESTI

Layo & Bushwacka!/120210/ Plastic

No Comments Najave

Layo & Bushwacka!/120210/ PlasticPerkusionista Matthew ‘Bushwacka’ B, i Layo Paskin započeli su prijateljstvo i saradnju još krajem osamdesetih. Danas su duo koji je jedan od najpriznatijih kada je reč o elektronskoj muzici.

 

Layo & Bushwacka! imaju reputaciju koja vas obavezuje na prisustvo u klubu Plastic, 12. januara.

Godine 1999. debitovali su albumom ‘Low Life’. Tada su, zahvaljujući iskustvu iz underground kulture, doneli osveženje spojivši electro, house, breakbeat sa bluesom, dubom i downtempom. Sa albuma ‘Night Works’ pamtimo hit ‘Love Story’ koji je bio samo uvod za singl ‘All Night Long’ koji predstavlja sažetak njihove dotadašnje karijere.

Nedugo zatim se pojavljuje i treće studijsko izdanje ‘Feels Closer’ koji su izdali pod spostvenom etiketom – Olmeto Records.
Slede saradnje sa Minom Cineleuom, Rogeriom Flausinom i Green Velvetom koje donose ‘Life 2 Live’, ‘Sunshine in Ipanema’, ‘Isn’t This A Lovely Day’…

 

Layo & Bushwacka!/120210/ Plastic
 
 
Svoju ljubav prema Brazilu pokazali su kroz treći mix album “Global Underground 33: Rio”.
U medjuvremenu su remiksovali Bebel Gilberto, UNKLE, FUSE, Richija Hawtina, Fat Boy Slim, a semplovali su I Martina Luthera Kinga!

I pored bogatog produkcijskog rada, ono sto ih je ustoličilo na muzičkoj sceni jesu – nastupi.
Vremenom su dobili nove rezidenture, ali su uspeli da ostanu verni svom “The End”-u, klubu koji je 13 godina postavljao standarde svetskog klabinga, a čiji su oni tvorci.

Albumi koje su izdali su pokazatelji njihovog talenta, a nastupi potvrda.
Igraju se stilovima, tempom i žanrovima.
Gospodare za gramofonima i pružaju zadovoljstvo prisutnima na danceflooru.