Home

VESTI

Kurd Maverick u Beogradu!

No Comments Najave

Kurd Maverick u Beogradu!Jedan od najpopularnijih nemačkih haus producenata i miljenik ženske publike, Kurd Maverick, ove subote ponovo je gost naše prestonice. Maverick stiže u Beograd da nastupi u „Bašti kod Juge“ u subotu 27. juna, u okviru „Bašta Sessions“ serijala koji za ovo leto najavljuje još mnoga poznata imena svetske DJ scene.
 

Maverick, čije je pravo ime Čihan Otun, kurdskog je porekla, a u Nemačkoj živi duži niz godina.
  

Ovaj momak postao je interesantna pojava na house sceni remiksom pesme „Pump Up The Jam“, a nakon što je izbacio svoj prvi singl „I Never Rock“, postalo je jasno da se radi o čoveku koji planira dugo da ostane u samom vrhu svetske house produkcije. Pored toga, Kurd je vlasnik hitova „Hell Yeah“ i “Blue Monday”, a sarađivao je sa najboljim svetskim muzičkim producentima. Muzika i DJ nastupi ovog momka obeležili su proteklu dekadu, a beogradska publika ponovo će imati priliku da ga čuje ove subote u „Bašti kod Juge“. Maverick je ujedno i miljenik ženske publike, budući da beogradske klaberke uvek traže kartu više kako bi uživo mogle da vide ovog markantnog house DJ maga.

 

 

 Kurd Maverick u Beogradu!

Kurd Maverick u Beogradu!

 

 

„Bašta kod Juge“ se nalazi na Zemunskom keju na platou hotela Jugoslavija na strani okrenutoj ka vodi i predstavlja pravu oazu za slučajne i namerne posetioce u vrelim letnjim danima. Svakog dana posle 14h, hotel „Jugoslavija“ baca senku zaklanjajući baštu od sunca i tako pravi prijatan ambijent za ispijanje letnjih koktela i lagani obrok. Večernji ambijent ovog bar-restorana uz odlične svirke i sjajne DJ nastupe jeste ono po čemu je „Bašta kod Juge“ najpoznatija, a delić noćne atmosfere možete osetiti OVDE.