Home

VESTI

KST jubilej uz otvaranje bašte

No Comments Najave

KST jubilej uz otvaranje bašte

Kao i svake godine, Klub Studenata Tehnike i u godini proslave 55 godina postojanja, priređuje još jedan zanimljiv događaj povodom otvaranja letnje bašte koja će i ove godine biti jedna kulturna oaza na otvorenom, u samom centru grada.

U petak 22. maja u okviru celovečernjeg programa publika će imati priliku da uživa uz note grupa kao što su Prljavi inspektor Blaža i kljunovi, Mašta Bašta, Osvajači, Long Noses i Gremlini a biće priređena i promocija knjige „Pisma iz Avganistana“.

Pored samog prostora na otvorenom, KST će zadržati i prostor postojećeg kluba, tako da se postiže nezavisnost od vremenskih uslova, a postoji i mogućnost održavanja i paralelnih programa.

Sam program otvaranja bašte biće multikulturalan i celovečernji. Ono što posebna zanimljivost ovog događaja jeste promocija knjige Branka Golubovića Goluba, bivšeg pevača grupe Goblini. Promocija će početi u 20 časova a knjigu „Pisma iz Avganistana“ predstaviće sam autor kao i poznati rok novinar Petar Janjatović. Odlomke iz knjige i kratku biografiju autora pročitajte na kraju vesti.

Posle promocije biće održana kratka konferencija za novinare povodom otvaranja bašte a od 22.30 časova biće otvorena vrata posetiocima za koncertni deo večeri.
   

KST jubilej uz otvaranje bašte

Nastupiće:
– Gremlini ft. Golub (ex-goblini) (Punk Klasici)
– Osvajači (jedna od najpopularnijih hard rok grupa kod nas)
– Mašta bašta (trenutno najperspektivniji domaći rege sastav)
– Prljavi inspektor Blaža & Kljunovi (pravi bend za pravi muzički provod)
– Long Noses (rock ‘n’ roll & power blues)
– DJ Mouse (najveći KST hitovi, u pauzama koncerta, pre i posle)

Karte za otvaranje se nalaze u pretprodaji od 11. maja u KST-u (09-17h & 23-03h svakog dana), a prvi kontigent je po promotivnim cenama od 400 din.
Broj karata je ograničen.