Home

VESTI

KPTM slavi rođendan uz najbolje žurke i di-džejeve

No Comments Najave

KPTM slavi rođendan uz najbolje žurke i di-džejeveKlub KPTM proslavlja svoj treći rođendan, a kako dolikuje, rešili smo da tom prilikom napravimo ne jednu, već četiri slavljeničke žurke.
    
Petak je rezervisan ekipu koja I te kako ume da napravi amosferu za partijanje do jutra, Bege fank, DJ BKO i Shone-Couple up. Ako vam ne smeta mokra majca nakon celonoćnog đuskanja, ostanite uz doktore za dobar vajb i one koji naprave party gde god se pojave, Manchu i Mark Panic-a koji će žariti i paliti za miks pultom već od četiri sata ujutru. Slavljeničku podršku će im tom prilikom pružiti i St. Drama i Papa Zho.
 

Kako već tri godine uživamo uz najbolji drum&bass zvuk u subotu 2. jula od 23 časa očekuje vas opaka drumming žurka uz goste iz Sofije High Roll i dobro poznatu lokalnu podršku bez čijih žurki se ne može, Codex, Metnem, Roll the Drums, Reminiscence Audio.

Nedeljno jutro započinjemo uz širok osmeh i Happy People, pokert koji već godinama širi ljubav svojom muzikom.

Organizatori pored dobrog vajba po kome je klub KPTM prepoznatljiv, najavljuju pravo praznično raspoloženje, pregršt sjajne energije I osmeha za poneti kuči!

 

 

 KPTM slavi rođendan uz najbolje žurke i di-džejeve

KPTM slavi rođendan uz najbolje žurke i di-džejeve

 

 

Ovom prilikom svi posetioci će svoja omiljena pića moći da kupe po ceni od 199 din.

Pridružite nam se da zajedno proslavimo svoj rođendan, plešemo do iznemoglosti i uživamo u letu i dobroj energiji kluba KPTM.