Home

VESTI

Korean Disco Kitchen w. Hunee & DJ Brka

No Comments Najave

Korean Disco Kitchen w. Hunee & DJ BrkaTHE WASH & DISCO NOT DISCO Vam sa ponosom predstavljaju deep house & disco atrakciju Dalekog istoka

HUNEE, za neke HUNCH i HUN CHOI je korejsko deep house & disco čudo koje se sa pravom može tako nazvati jer se njegov muzički temperament ne oseća samo u ovim plesnim žanrovima već neretko izlazi iz istih kad god to njegova bujna DJ mašta njemu dopusti.

 

Sa desetogodišnjom rezidenturom u gradu DJeva, Berlinu, ovaj dalekoistočni muzički sladokusac je svoje prve korake pravio kao tinejdžer u rap i hip hop vodama gde je pažljivo izučavao sve tajne DJ zanata, što mu u sadašnjem boogie, disco, deep house, jacking chicago house opusu daje pravu oštricu i izdvaja ga od ostalih trendy prolaznih disco i nu disco imena baš zahvaljujući njegovom temperamentnom DJ umeću gde često povlači iz dečačkih dana prepoznatljive schratch momente u mixovanju hip hop klasika.

U produkcijskim vodama postao je zanimljiv i svež prošle godine sa izlaskom singla „Tour de Force“ i onog momenta kada je svetu kroz svoje numere otkrio novu stranu azijske fascinacije disco zvukom, pretvorene u njemu svojstvene underground instrumentalne pasaže koje vrte svi kredibilni poznavaoci i ljubitelji ovog zvuka.

 

 

Hunee

 Hunee

 

 

Sa potpisanim izdanjima za kultni Rush Hour, holandsku VIP etiketu i prodavnicu ploča čuvenu po tome da uglavnom reizdaje klasike house & techno džinova iz prošlih vremena, pa potom Drumpoet Community i Permanent Vacation etikete, ovaj momak je za jako kratko vreme stekao poštovanje mnogo starijih igrača sa daleko većom kilometražom nego što je on ima. Da li zbog činjenice da sa te strane sveta, Dalekog istoka, mahom sve što vredi dolazi iz Japana, a naš junak upravo iz Koreje, možda baš ta egzotična crta je bila nekima dovoljan začin da probaju njegove produkcijske specijalitete i na sreću svih nas fanatičnih zaljubljenika i tragača za uvek novim plesnim ritmom, ostanemo opčinjeni njegovim kvalitetnim rezovima.

Bitan momenat u njegovoj produkciji je i činjenica da HUNEE zna za meru, onu pravu koju mnogi izgube onog momenta kada počnu da broje te prolazne momente u životu poput novca. Ta mera se upravo ogleda u činjenici da je do sada, uprkos njegovoj karijeri koja je u usponu, potpisao svega nekoliko singlova i pažljivo birao koja numera će da se nađe na njegovom sledećem izdanju. Takođe je vrlo aktivan na lokalnoj sceni sa serijom zabava gde je u zahtevnom DJ okruženju kakav je Berlin ugostio velikane disco & house zvuka kao što su Rahaan i Mark Seven.

 

 

Korean Disco Kitchen w. Hunee & DJ Brka

 Korean Disco Kitchen w. Hunee & DJ Brka

 

Ova porcija vruće i nadasve vrlo aktuelne korejske disco kuhinje u intimnom okruženju naše Perionice se dešava upravo nakon odličnog serijala posvećenog Detroitskoj sceni, te na taj način u pravi čas pravimo mali disco break i bežimo za sve zaljubljenike na nekoliko sati na drugi kraj sveta.

Podrška ovom intimnom i egzotičnom pranju će biti DJ BRKA.

Cena 400 rsd pre ponoći i 500 rsd posle. Uz svaku kupljenu kartu, fanovima Perionice dajemo CD sa snimkom prethodne zabave na kojoj je gostovao Delano Smith.

Vidimo se na pranju!