Home

VESTI

Kolektiv Banda Panda slavi 5. rođendan

No Comments Najave

Kolektiv Banda Panda slavi 5. rođendanKolektiv “Banda Panda” obradovaće sve ljubitelje kvalitetnog elektronskog zvuka izložbom koja predstavlja retrospektivu petogodišnjeg rada, u UK Parobrod, 13. oktobra, ali i velikom žurkom, 17. oktobra, u KC Grad.
 

Izložba u UK Parobrod, 13.10. Otvaranjem izložbe u UK Parobrod, u utorak, 13. oktobra, počinje nedelja u kojoj “Banda Panda” kolektiv slavi peti rođendan. U okviru postavke naći će se autorski radovi “Pandi”, ilustracije Johane Bogićević i Dušana Lilića, kao i video radovi Nikole Pavlovića.  Izložba će biti otvorena za sve posetioce do ponedeljka, 19. oktobra.
  

FB event: www.facebook.com/events/423559437838269/

Velika žurka u KC Grad, 17.10.

Kulminacija slavlja biće upravo u KC Grad, u subotu, 17. oktobra, na velikoj žurci u okviru koje će “Banda Panda” predstaviti sve ono najbolje iz dosadašnjeg petogodišnjeg rada. Kao specijalni gosti pojaviće se francuski dvojac Acid Arab, koji svoju inspiraciju pronalaze na veoma širokom geografskom području i publici donose najfinije melodije od Maroka i crne Afrike preko Turske pa sve do Bliskog Istoka.

Veliki rođendanski spektakl upotpuniće domaća krem ekipa pa će tu biti dj Brka I Ali Guney.

Karte se mogu naći u pretprodaji u KC Grad po ceni od 400 RSD, dok će na dan dešavanja koštati 600 RSD.

FB event: /www.facebook.com/events/943898469005315/

 

 

 Kolektiv Banda Panda slavi 5. rođendan

Kolektiv Banda Panda slavi 5. rođendan

 

 

O “Banda Pandi”

U proteklih 5 godina BP kolektiv je postao poznat po svojim energičnim muzičkim nastupima, mnogobrojnim gostima iz inostranstva poput: Juju & Jordash, Yor, Linstrom, Matthew Dear itd… ali, i po svom vizuelnom identitetu, kako kroz plakate tako i preko inovativnih tizera pa sve do intervecija u prostoru tokom njihovih nastupa.

Poseban vizelni identitet, video projekcije, crtanje grafita, lightsaber-i i druge novine, uz uvek kvalitetnu elektronsku muziku za ples do jutra – to su Banda Panda Parties.

FB Banda Panda: www.facebook.com/banda.panda1