Home

VESTI

Ko od naših “ruši” Berlinski Zid

No Comments Najave

Ko od naših "ruši" Berlinski ZidU subotu, 09. decembra sa početkom u 22h na Beogradskom sajmu u Hali 8 održaće se četvrta žurka pod nazivom Berlinski Zid koja za cilj ima da našoj publici predstavi duh moderne nemačke umetosti i klabinga uz specijalno rađen audio-vizuelni koncept.

  

Ovog puta nastupaće legendarni nemački DJ i producent – Len Faki koji važi za jednu od najuticajnijih figura u svetu tehno muzike, svrstava se u pionire nemačkog tehno zvuka i oduvaće prestoničku publiku! Domaću podršku pružiće mu TKNO, Concrete DJz i Miloš Vujović.

   

TKNO je umetnik, producent, DJ i vođa lejbla. Od 2002. ispoljava veliku ljubav prema elektronskoj muzici i ugleda se na velikane poput Chris Liebing, Adam Beyer, Jeff Mills, Len Faki. Počeo je prikupljati vinile i pušta muziku sa svojim najboljim drugom u najboljim lokalnim klubovima. Uložio je puno truda da svoje DJ veštine dovede do vrhunca. Narednih godina je radio na nekolicini projekata: ReWire, Beatandjuice, Volt & Vintage, su samo neki od njih. Od 2013 pokrenuo je sopstveni pod nazivom "TKNO" nalik muzičkom žanru TECHNO. Njegove trake su podržane i na plej listama mnogih svetskih velikana kao što su: Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren… Na kraju 2014 godine je pokrenuo sopstveni lejbl pod nazivom "Tauten". TKNO je objavio za: Tauten, Yin Yang, Selected, Funk `N Deep, Italo Business, IAMT, Datacode, Family Grooves…

 

 

 Ko od naših "ruši" Berlinski Zid

Ko od naših "ruši" Berlinski Zid

 

 

Concrete DJz / Bojan Vukmirović & Luka Concrete ekipa koja 2003. osniva organizaciju, koja je do danas odgovorna za veliki broj žurki za pamćenje. Nastupaju širom Srbije i regiona, ali i u Engleskoj, Velsu, Brazilu,… Njihov stil je techno, varirajući od mračnih bitova do pumpajućih ritmova kroz koje se prožimaju različiti elementi melodija, kombinujući zvuk u moćni i inteligentni mix. Kao producenti, njihovo prvo izdanje izlazi 2006. godine na etiketi Betamax Recordings. Ubrzo nakon toga sledi preko 20 vinyl izdanja na dobro poznatim etiketama.

 

 

Ko od naših "ruši" Berlinski Zid

Ko od naših "ruši" Berlinski Zid

 

 

Miloš Vujović / Član Tauten familije, Miloš Vujović aktivno učestvuje u srpskoj underground DJ sceni već 15 godina. Rezident kluba "Štab Pogon" u Pančevu, radio je u svim velikim gradovima u Srbiji, kao i zabeležene nastupe u inostranstvu u Holandiji, Makedoniji i Hrvatskoj. Pored zapaženih setova na EXIT festivalu, radio je sa mnogim svetskim DJ imenima kao što su Cristian Varela, Sam Paganini, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Jay Lumen, Markantonio i mnogi drugi. Svoju produkciju definiše kao "rolling i pumping techno", i trenutno ima izdanja na etiketama kao što su Tauten, Sabotage Records i uskoro Atonal Records.

Ulaznice po promo ceni od 900 rsd za regularne / 1300 rsd za VIP možete kupiti na svim blagajnama Eventim Serbia, DD Tickets, GIGS TIX i www.ticketshop.rswww.eventim.rs