Home

VESTI

klupska RE:animacija 25

No Comments Najave

klupska RE:animacija 25

Nu rave, break-beat, mash up, hip-hop, trash, glitch, pop, rock and many more stižu u Latino na prvi strava rave u decembru. Ne, nećemo pustiti shuffle u winamp-u, slušaćete dvojicu vrlo talentovanih dečaka i naj trash AlterDJ-a.
 
Ahmaad – Za DJ-a koji se bavi mesh up miksanjem, nikako nije čudno da ima nekoliko nadimaka: Ahmaad, SKITZO, A Skitzo Stylin. A, kada DJ ima toliko velikih i bitnih nastupa iza sebe, nije čudno da je vrlo popularan.
 
Od stanice Radio 3 i Red Bull Academy nastupa u Rimu, preko Nastupa u Brazilu i rezidentura na Exit festivalu, pa sve do Amsterdama, Pariza i saradnji sa Edom majkom, Vikluh Sky-om, Hain Teny i mnogim drugima, Ahmaad oduševljava publiku, gde god da se pojavi.
 
Flip – Kada je kao klinac slušao Underworld verovatno nije ni sanjao da će par godina posle biti predstavljen na čuvenom BBC radiju upravo uz ovaj bend. Igrom slučaja i ispiranjem mozga Prodigy i Orbital numerama, Flip se zaljubljuje u elektroniku prožetu rock zvucima i tako ostaje do danas. 

 

klupska RE:animacija 25

 

klupska RE:animacija 25

 

Do šeste sezone emisije Idemo na Mars koja se emituje na radiju B92, a delo je MKDSL-a i Flipa, prošao je kroz nekoliko faza: Codex, Electric Factory, prvi veći nastup uz Miss Kittin, Akademija, brojni nastupi na festivalima i po klubovima, rezidentura u Plastiku.  
 
Danas, Flipa možemo čuti u KC GRAD-u ili Batleru / Sobarici. Ima svoju nezavisnu etiketu Indietronic i opasno se bori protiv bahatog parkiranja.
 
DTSS – Kada odlučite da svom kreativnom biću date Alter Ego, jer ste se smorili u kafiću, pa ste preuzeli muzičko kormilo i počeli da puštate glitch hitove, jasno je da ničega sem iskrenosti tu neće biti. Tako je Dark Angel dobio svoj alter ego – Dead Trash Super Star.
 
Njen set je retro electro mega giga shiny trash, a jedna od njenih kuća i Elektrana stejdž, koji kako kaže “opseda, jer je tamo prijatno i zabavno.

 

 

 

 

klupska RE:animacija 25
Subota, 5. decembar

Ritmo Latino, Novi Sad
Ulaz besplatan
Line up:

Ahmaad / Kontraudio, Stylin
Flip / Indietronic, Idemo na Mars
Dead Trash Superstar / AlterNacija