Home

VESTI

Klupska RE:animacija 19

No Comments Najave

Klupska RE:animacija 19

Nisu ni tri musketara, ni tri kralja, ni tri sorele čak, ali nešto bajkovito nose sa sobom. Svaka na svoj način. Kada bi trebalo da ih stavimo na pozornicu, sigurno bi nosile kostime princeza, ali ovih new age princeza: underground, pop and glitch.

Devetnaesta po redu klupska RE:animacija vam predstavlja Natashu, Tijanu T i Dark Angel.
 
Natasha je najiskusniji predstavnik ove sjajne ekipe, a nju ste mogli upoznati još u prošlom milenijumu na onim Miguelle-ovim žurkama u Subotici o kojima se predaju urbane legende. Kult fenomenalnog disk džokeja je izgradila kroz duo sa Goyom, a iako je poznata kao iskonski nekomercijalan DJ, uticaj Depeche Mode-a, old school tech house-a i slične melodične muzike je uvek prisutan u njenim setovima.
 
Tijanu T ne znamo odakle znate, ali smo sigurni da je znate. Najstariji klaberi je znaju sa Studija B, široke narodne mase kao PR-a Exit festivala, ove novije generacije kao TV voditeljku, a neki, verujemo retki su je možda upoznali kao voditeljku autorske emisije T!LT na Novom Radiju Beograd. Abe Duque je zna sa jednog fenomenalnog rejva i od tada ne haje da nastupa sa njom širom sveta, od Bejruta, preko Berlina do Ibice.

 

Klupska RE:animacija 19

 

 
Dark Angel “brani” boje AlterNacije na ovom događaju, a kako je jedina DJ-ica AlterDJs tabora, ona to radi na svoj način i zato je i volimo, svi. Da li zato što je htela da svira bubnjeve kad je bila mala ili zato što je kroz njen vokmen, pa diskmen, pa Ipod prošlo sve od Interpol-a, preko Bowie-ja do CSS-a i Magde, ali muzika koju Dark Angel pušta ne pripada jednom stilu i uvek ima bass koji nas tera na ples.

Powered by Voodoo™ (promotivna cena na događaju – 100din)

 

 

Klupska RE:animacija 19
Subota, 24. oktobar

Ritmo Latino, Novi Sad
Ulaz besplatan
Line up:

Natasha

Tijana T

Dark Angel